Kuhače

Šta uzeti za miješanje pudinga, šugova, i svih ostalih ukusnih jela koja nastaju pod tvojom kuhačom? Sa čime probati, da li je jelo završeno? Na takva i slična pitanja svaki majstor ili majstorica kuhanja ima odgovor, a to je kuhača. Ona je neophodan pribor u kuhinjskoj opremi dugi niz godina, a zbog svoje svestranosti, kao i praktičnosti i pogodnosti, postaje tvoj vjerni pomoćnik u kuhinji. Ukoliko nemaš svoje omiljene kuhače ili je vrijeme za zamjenu starih novima, brzo ih dodaj na svoju listu za kupovinu.

Pod kategorijom kuhača izbora i mogućnosti imaš u izobilju. Sveprisutna moderna tržišna ponuda kuhača pruža razne materijale od kojih su napravljene, uključujući i danas najpopularnije silikonske, prije svega zbog njihovog lakog čišćenja i održavanja. Sa svojim živim bojama svakako privlače veliku pažnju silikonske kuhače, a tu su i plastične, kao i svima dobro poznate, tradicionalne drvene, koje su po upotrebljivosti i svestranosti i dalje dobar izbor.

Pored materijala, kriterij za kupovinu treba biti i stupanj kvalitete, čvrstoće, odnosno tvrdoće. Zbog toga je dobro da malo pričekaš sa kupovinom, pregledaš proizvode i ponude poznatih brandova kuhinjske opreme i pribora, pa uhvatiš najbolju kombinaciju kvaliteta i cijene. Prije konačnog čina na blagajni , pregledaj i oznake za dimenzije i težinu. Naime: što je laganija kuhača, manje glomazna i lakša je njena upotreba. To posebno dolazi do izražaja u slučajevima, kada se kuhačom koriste mala djeca ili mladi pomoćnici. Svakako ne zaboravi ni mjere, odnosno dimenzije, dužinu i promjer glave kuhače, koja je obično izražena u centimetrima. Debljina materijala također igra važnu ulogu, jer je to jedini način na koji možeš osigurati već spomenute, odgovarajuću čvrstoću i tvrdoću. Prije konačnog izbora kuhače, razmisli i o njenom održavanju. Naime: ukoliko za čišćenje kuhinjske opreme koristiš perilicu, dobro je provjeriti da li su izabrane kuhače pogodne za pranje u perilici posuđa.

više
Savjeti 0
Cijena
MIN MAX

Pretraži po brandu

Boja

Dužina kuhače (cm)

MIN MAX

Materijal

Ne propusti

12 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.