Kuhinjske lopatice

(124 proizvoda)

Čime miješaš puding, umake, razne kreme za pekarske kolače, slatkiše i ostala ukusna jela, koja nastaju pod tvojom palicom? U svakom takvom ili sličnom slučaju svaki majstor ili majstorica kuhanja i dan danas smatra neophodnom i korisnom kuhinjsku lopaticu. One su neophodan dodatak u kuhinjskoj opremi zbog svoje svestranosti, kao i praktičnosti i udobnosti, zbog čega postaju tvoj vjerni kuhinjski pomoćnik. Ukoliko nemaš svoje kuhinjske lopatice ili je vrijeme da stare zamijeniš novim, brzo ih stavi na listu za kupovinu.

Pod kategorijom kuhinjskih lopatica imaš izbora na pretek. Sveprisutna moderna tržišna ponuda kuhinjskih lopatica pruža razne materijale od kojih su napravljene, uključujući i danas najpopularniji silikon, koji je pogodan pa prvom mjestu zbog lakog čišćenja i održavanja. One sa svojim živim bojama privlače puno pažnje, a pored njih tu su i plastične, metalne i svima dobro poznate, klasične, odnosno tradicionalne drvene, koje su veoma tražene zbog svoje upotrebljivosti i svestranosti.

Pored materijala, kriterij za odluku o kupovini treba ti biti i stupanj kvalitete, čvrstoća, odnosno tvrdoća. Zbog toga je dobro da ne žuriš sa kupovinom, već pregledati i međusobno usporediš ponude raznih poznatih brandova kuhinjske opreme i pribora, i uhvatiti najbolju kombinaciju kvaliteta i cijene. Prije konačnog čina na blagajni , pregledaj i oznake o dimenzijama i težini. Naime: što je kuhinjska lopatica lakša, manje je glomazna i laganija je njena upotreba. Ovo posebno dolazi do izražaja u slučajevima, kada kuhinjsku lopaticu koriste djeca ili mladi asistenti. Ne zaboravi ni na mjere, odnosno dimenzije, to jest dužinu i promjer glave kuhinjske lopatice, koja je obično izražena u centimetrima. I debljina materijala igra važnu ulogu, jer jedino tako možeš osigurati već spomenute, odgovarajuće čvrstoću i tvrdoću, a za dodatno dobar prihvat biraj one sa ergonomski oblikovanom ručkom. Prije nego što konačno izabereš kuhinjsku lopaticu, razmisli i o njenom održavanju. Naime: ako koristiš strojeve za održavanje čistoće u kuhinji, trebalo bi provjeriti da li izabrana kuhinjska lopatica ima mogućnost pranja u perilici posuđa.

Prikaži više
124 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe