Električne škare

(391 proizvod)

Da li ti smeta nedostupnost kosilice na travnatim površinama živih ograda, koja najstrožem oku ne može nikako pobjeći, a uvijek stvara nove probleme i neugodnosti? Rješenje za to je u upotrebi električnih škara za obrezivanje žive ograde, koje će brzo eliminirati takve travke.

Ako te u tvom radu prati odlična preciznost i želiš vrtu osigurati da izgleda besprijekorno, brzo osiguraj električne škare, sa kojima ćeš svakako lakše postići zacrtan cilj. Također, obrati pažnju i na dužinu, jer preduge električne škare brzo postaju teške za držanje, a time i otežan rad, i zbog tih prepreka posao se nepotrebno produžava. Iz istog razloga je potrebno uzeti u obzir i prikladnu, odnosno odgovarajuću težinu električnih škara, a suprotno tome, prednost predstavlja jači motor, a time i veća snaga, pa maksimalna dužina noža, kao i razmak između rezala, broj okretaja motora u praznom hodu i kočnice sječiva. Također su preporučljive električne škare, koje osiguravaju dobar prihvat i ergonomski oblikovan, gumiranu ručku, koja osigurava veću sigurnost i zaštitu pri radu. Posljednje dodatno doprinosi i dvoručan sigurnosni prekidač, koji zajedno sa kočnicom noževima osiguravaju visok nivo sigurnosti, kao i zaštite za sječiva, sa kojima je čuvanje električnih škara mnogo sigurnije.

Prilikom izbora najboljih, najkvalitetnijih i najpogodnijih električnih škara i mi ti pomažemo, tako što posjetiš i pregledaš naš portal Jeftinije.hr. Sa zadovoljstvom smo za tebe pripremili najveću usporednu ponudu najboljih trgovina, poznatih brandova, trgovaca i trgovačkih posrednika, koji među svojim proizvodima imaju takve električne škare, koje će ti definitivno dobro služiti puno radnih sati.

Prikaži više
391 proizvod
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe