Električne škare

Da li ti smeta nedostupnost kosilice na travnatim površinama živih ograda, koja najstrožem oku ne može nikako pobjeći, a uvijek stvara nove probleme i neugodnosti? Rješenje za to je u upotrebi električnih škara za obrezivanje žive ograde, koje će brzo eliminirati takve travke.

Ako te u tvom radu prati odlična preciznost i želiš vrtu osigurati da izgleda besprijekorno, brzo osiguraj električne škare, sa kojima ćeš svakako lakše postići zacrtan cilj. Također, obrati pažnju i na dužinu, jer preduge električne škare brzo postaju teške za držanje, a time i otežan rad, i zbog tih prepreka posao se nepotrebno produžava. Iz istog razloga je potrebno uzeti u obzir i prikladnu, odnosno odgovarajuću težinu električnih škara, a suprotno tome, prednost predstavlja jači motor, a time i veća snaga, pa maksimalna dužina noža, kao i razmak između rezala, broj okretaja motora u praznom hodu i kočnice sječiva. Također su preporučljive električne škare, koje osiguravaju dobar prihvat i ergonomski oblikovan, gumiranu ručku, koja osigurava veću sigurnost i zaštitu pri radu. Posljednje dodatno doprinosi i dvoručan sigurnosni prekidač, koji zajedno sa kočnicom noževima osiguravaju visok nivo sigurnosti, kao i zaštite za sječiva, sa kojima je čuvanje električnih škara mnogo sigurnije.

Prilikom izbora najboljih, najkvalitetnijih i najpogodnijih električnih škara i mi ti pomažemo, tako što posjetiš i pregledaš naš portal Jeftinije.hr. Sa zadovoljstvom smo za tebe pripremili najveću usporednu ponudu najboljih trgovina, poznatih brandova, trgovaca i trgovačkih posrednika, koji među svojim proizvodima imaju takve električne škare, koje će ti definitivno dobro služiti puno radnih sati.

više
Na popisu proizvoda klikom na Usporedi označi one proizvode koje želiš dodati u usporedbu. Za završetak klikni na zeleni gumb Usporedi odabrane proizvode.
250 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najnižeg)
  • Popust (od najvišeg)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2022 sMind d.o.o., dio Heureka grupe