Kompresori

(246 proizvoda)

Kako najbrže napuhati loptu, napuhati madrac za goste ili djeci na moru napuhati zabavne kolute, mišiće ili vodene jastuke? Za višestranu upotrebu, kako za kućanstvo, tako i za profesionalnu upotrebu u građevinarstvu, industriji, automobilizmu i auto mehanici koristimo dobro poznate i neophodne kompresore. Ukoliko nemaš vlastiti ili imaš potrebu zamijeniti stari, pregledaj kakve vrste kompresora su u upotrebi i na što sve trebaš pripaziti prije odlaska na blagajnu.

Prije odluke o kupovini prvo saznaj kakav ti sve kompresor treba. Da li je za tebe pogodniji onaj sa klipom ili zračni? Kada je prva odluka već donesena, dalje obrati pažnju na samu snagu kompresora i efikasnost njegovog rada. Pregledaj oznake za snagu, brzinu motora, kapacitet usisavanja, koliko različitih opcija nudi, kao i njegov maksimalni pritisak. Radni pritisak većine kompresora je oko 8 bara, ali naravno postoje i oni mnogo moćniji. Količinu pritiska je kod nekih modela moguće pročitati i na samom pištolju, a skoro svaki kompresor možeš prilagoditi izdržljivosti stvari na napuhavanje. Važni kriteriji prije kupovine su i broj cilindara i priloženi set potrebnih komponenti.

Prednost u gomili kompresora imaju oni koji se mogu pohvaliti ergonomskim dizajnom. Sa njima je olakšana prenosivost i veća mobilnost. Čak je i kompresor bez ulja i bez dodatnog potrebnog podmazivanja dobar izbor, jer je njihovo održavanje jednostavnije. Odluči se za višestrani i manji, jer ga lako možeš odložiti u najmanji kutak ormara, radionice ili garaže, a možeš ga i ponijeti sa sobom gdje god da kreneš.

Prikaži više
246 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe