Potraži među prikazanim proizvodima

Gradnja bazena

(51 proizvod)

Često razmišljaš o tome kako bi dobro bilo imati bazen? Oduvijek sam radiš sve popravke po kući, već imaš brdo alata i opreme i razmišljaš o tome da sam kreneš u izgradnju bazena? Ne znaš točno gdje kupiti svu potrebnu opremu za gradnju, a nemaš ni previše vremena za istraživanje? Predlažemo ti da pojednostaviš kupovinu i na portalu Jeftinije.hr pregledaš najveću ponudu proizvoda na jednom, mjestu. U kategoriji Gradnja bazena pronaći ćeš sve od najrazličitijih bazenskih pumpi i filtera do proizvoda za čišćenje bazena, opreme i pribora za bazene te proizvode za održavanje kvalitete vode.

Bazeni se razlikuju s obzirom na veličinu, oblik i tehniku gradnje. Možeš birati među okruglim, ovalnim, pravokutnim i drugim oblicima bazena, ovisno o prostoru kojeg imaš na raspolaganju. S obzirom na tehniku gradnje, bazeni se dijele na montažne i ugradbene bazene, a montažni bazeni na podvrste to jest ugradbene montažne ili samostojeće montažne bazene. Odluka ovisi prije svega o raspoloživom prostoru, ali i o tome koliko brzo želiš imati funkcionalni bazen i koliko on izdržljiv mora biti.

Ako se odlučiš na gradnju bazena, trebat ćeš i dobar dio dodatne opreme i proizvoda za gradnju. Kod nas možeš pronaći različite vrste ugradbenih elemenata za različite tipove bazena, bazenske obrube, obojane ugradbene elemente, staklene mozaike, PVC folije, solarne tuševe, solarne kolektore za grijanje i setove za čišćenje. Gradnju i kupovinu opreme za gradnju možeš pojednostaviti tako da odabereš set kompleta za gradnju koji uključuje osnovne glavne elemente i koje kasnije možeš nadograditi s dodatnim elementima.

Prikaži više
51 proizvod
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe