Brijaći aparati

Trebaš novi brijaći aparat, ali ne znaš kakvog izabrati? Brijaći aparat predstavlja osnovni aparat za osobnu njegu kojeg ćemo naći u gotovo svakoj kupaonici, a koriste ga jednako i muškarci i žene. Ako se tvoj stari brijaći aparat pokvario ili tražiš novi kojeg želiš nekome pokloniti, prije kupnje provjeri šaroliku ponudu različitih modela i olakšaj si odluku.

Brijaći aparati mogu biti baterijski ili žični. Prvi dobro dođu u slučaju brijanja u kampu, autu ili negdje drugdje gdje nema struje. Žični aparati (s kabelom) namijenjeni su korištenu kod kuće.

Bitno svojstvo brijaćeg aparata o kojem treba razmisliti prije kupnje je vodootpornost. Danas je većina aparata primjerena za korištenje pod vodom (npr. pri tuširanju) gdje korisniku uštedi nekoliko minuta vremena, a takvi su aparati i vrlo jednostavni za čišćenje.

Dobro razmisli o tome koliko često i na kakav način (brijanje kratkih dlačica, skraćivanje i oblikovanje dlaka) se namjeravaš brijati novim aparatom jer moraju tome biti prilagođena tehnička svojstva brijaćeg aparata. Nemoj se zaboraviti informirati o tome kakva je površina (ravna ili okrugla), koliko glava ima i koliko dugo aparat može raditi. Aparat mora biti napravljen od koži ugodnog materijala koji osigurava glatko klizanjei, a provjeri i koliko je jednostavan za upravljanje te da li je opremljen ergonomski oblikovanim držačem. Aparat mora biti sposoban otkriti i najkraće dlačice, a istovremeno je praktično da omogućuje skraćivanje dugih dlačica. Prije kupnje određenog modela, pogledaj kakve dodatke ima priložene u paketu (zaštitni pokrov, četka za čišćenje, torbica).

Brijaći aparati se razlikuje i po tome jesu li namijenjeni muškarcima ili ženama. Ako je aparat za ženu, mora biti nježan prema koži jer ga žene koriste na različitim, osjetljivim dijelovima tijela.

više
Proizvodi dodani za usporedbu (1)
Za usporedbu ti nedostaje još 1 proizvod.
Na popisu proizvoda klikom na Usporedi označi one proizvode koje želiš dodati u usporedbu. Za završetak klikni na zeleni gumb Usporedi odabrane proizvode.

Ne propusti

Savjeti kod kupovine

Vrste uređaja za osobnu njegu

Vanjština je važna svakom pojedincu, a veliki dio lijepe i uredne vanjštine treba pripisati redovitim ...

Prikaži sve savjete za kupovinu

Komentari

Prije 1 godine

AEG AEG AEG HR 5625 230 V/ Akku 5625 aparat

AEG AEG AEG HR 5625 230 V/ Akku 5625 aparat za brijanje

Aparat dobro funkcionira ,samo ima jako slabu bateriju,tako da se brzo istroši.

Prije 1 godine

AEG AEG AEG HR 5625 230 V/ Akku 5625 aparat

AEG AEG AEG HR 5625 230 V/ Akku 5625 aparat za brijanje

Aparat je dobar,samo slaba baterija.

Prije 7 godina

BRAUN BRIJAĆI APARAT SERIES-1 190

BRAUN BRIJAĆI APARAT SERIES-1 190

Njaveći problem je u rezervnim mrežicama. Izgleda da je Braun prilično neozbiljan, jer je vrlo loše rješio pitanje nabavke rezervnih mrežica i noževa. Nevjerojatno je za takvu firmu, da tako neozbiljno pristupa svojim kupcima.Dobro razmislite i provjerite ovo što sam napisao prije kupnje.

312 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Povezane kategorije

Prije kupovine želiš vidjeti više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savjete

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.