Osobne vage

Redovito praćenje tjelesne težine jedan je od bitnih dijelova brige za zdravlje. Ako doma još nemaš osobnu vagu ili želiš staru zamijeniti novom na tržištu su ti na raspolaganju različiti modeli. Izbjegni krivu kupnju i olakšaj si izbor pregledom kompletne ponude.

Osobne vage dijelimo na analogne i digitalne. Analogne imaju veliki ekran i polukružni brojač dok digitalne vage rezultat ispisuju na ekranu. Većina suvremenih vagi je digitalna iako neki radije kupuju klasične vage.

Vage se razlikuju i po tome kolika je maksimalna težina koju mogu pokazati, većinom sve omogućuju prikaz težine do, barem, 100 kg. Posebna kategorija su dječje vage koje omogućuju praćenje rasta i razvoja djeteta u prvim mjesecima života.

Zbog povećane brige za zdravlje, zadnjih godina se sve više ljudi odlučuje za digitalne vage koje omogućuju učinkovit nadzor nad stanjem tijela. Takve vage osim tjelesne težine pokazuju i podatke o postotku tjelesne masti, udjelu vode u tijelu, mišićnom odnosu i indeksu tjelesne mase.

Prije izbora vage, provjeri koliko je velik zaslon na kojem se prikazuju rezultati. Bitan podatak je i preciznost vage – koliko je točno odstupanje u gramima te njena brzina - koliko sekundi je potrebno za ispisivanje rezultata. Nemoj zaboraviti provjeriti ima li vaga gumaste nožice koje brinu za sigurnost za vrijeme vaganja, a prije kupnje dobro se informirati i o tome koliko zadnjih vaganja vaga sprema u memoriju.

više
Proizvodi dodani za usporedbu (1)
Za usporedbu ti nedostaje još 1 proizvod.
Na popisu proizvoda klikom na Usporedi označi one proizvode koje želiš dodati u usporedbu. Za završetak klikni na zeleni gumb Usporedi odabrane proizvode.

Ne propusti

Savjeti kod kupovine

Vrste aparata za zdravlje

Prevencija je najbolji način kako biste spriječili razne bolesti koje su danas prisutne i od kojih svakodnevno ...

Digitalne vage su prikladne za svaki dom

Briga o zdravlju je od vitalnog značaja i jedan od načina na koji to možete učiniti je redovito praćenje ...

Prikaži sve savjete za kupovinu

Komentari

Prije 4 godine

VIVAX HOME osobna vaga PS-154

VIVAX HOME osobna vaga PS-154

vaga lijepo izgleda, čak je i ukras za kupaonicu, priličnmo je precizna, do 1g, a cijena je jako povoljna. Preporučam kao dobru kupnju.

270 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Povezane kategorije

Prije kupovine želiš vidjeti više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savjete

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.