Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Brand

Punjači za mobitele

(2558 proizvoda)

Što učiniš kada tvom mobitelu isteknu zlata vrijedni postoci baterije? Jednostavno ga priključiš u punjač i spasiš mu život. No, znaš li da nisu svi punjači isti? Poznajemo obične punjače, auto punjače i bežične punjače, a svi oni povezuju telefon s utičnicom, naravno, putem kabela. Na jednoj strani ima USB ili USB-C priključak koji se priključuje na utikač, a mnogi punjači također imaju nekoliko različitih ili identičnih utora, što ti omogućuje punjenje više uređaja odjednom. S druge strane kabela možeš pronaći USB-C, micro USB ili lightning konektor koji priključuješ na svoj mobilni telefon. Isto vrijedi i za punjače za automobile, samo što obično nemaju klasični utikač, već poseban priključak koji je dizajniran tako da ga možeš priključiti u utičnicu u automobilu. Treća mogućnost punjenja telefona je bežično punjenje. Ovdje, naravno, ne koristiš kabel koji povezuje telefon i punjač, već samo staviš telefon na punjač i počinje se puniti. Prije nego što se odlučiš za kupnju takvog punjača, svakako provjeri dopušta li tvoj telefon bežično punjenje jer ti bez te opcije bežični punjač neće moći pomoći.

U žurbi si? Provjeri podržava li tvoj telefon brzo punjenje, npr. Qualcomm quick charge, Warp charge, Vooc charge ili druga brza punjenja i pronađi punjač koji omogućuje brzo punjenje.

Prikaži više
2558 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe