Pojačala i receiveri

Želiš se pobrinuti za jače, prvenstveno kvalitetnije i realističnije zvukove u svojoj dnevnoj sobi? Kvalitetniju glazbu osiguravaju različita pojačala, a u sistemu tvog kućnog kina će se odlično snaći i primjeren receiver, odnosno prijamnik koji će, kada se poveže sa zvučnicima, tvoju sobu napuniti punim i realističnim zvukovima. Ako razmišljaš o kupnji nekog od navedenih proizvoda, najprije pogledaj kompletnu ponudu i tako si olakšaj odluku.

Na raspolaganju su pojačala i AV prijamnici koji se međusobno razlikuju prvenstveno po moći i broju izlaza.

Pojačalo je uređaj na koji možeš priključiti različite CD playere, radijske prijamnike, kazetofone itd., a u zamjenu dobiješ reprodukciju signala u spojene zvučnike. Ta reprodukcija temelji se na kvalitetnom i neizobličenom zvuku. Mogu biti više-kanalni, a svaki je kanal deklariran s određenom jačinom koja se mjeri u vatima (W). Što više izlaza ima pojačalo, više uređaja možemo na njega priključiti iako je njegov primarni zadatak pojačanje zvučnika.

Audio video receiver je jedna od komponenti kućnog kina. Njegove glavne svrhe su širenje zvuka iz što više audio izvora i prijenos video signala različitih izvora na televizijski prijemnik. Na njega možemo preko receivera konfigurirati brojne druge uređaje kao što je na primjer DVD player.

Pri kupnji pojačala moraš prvenstveno paziti koje formate zvuka može dekodirati. Pri pojačalu i receiveru moraš ocijeniti koliko jaku opremu zapravo trebaš jer su ponekad i slabiji uređaji dovoljni za pokretanje jakih zvučnika.

više
Savjeti 0
Proizvodi dodani za usporedbu (1)
Za usporedbu ti nedostaje još 1 proizvod.
Na popisu proizvoda klikom na Usporedi označi one proizvode koje želiš dodati u usporedbu. Za završetak klikni na zeleni gumb Usporedi odabrane proizvode.

Ne propusti

249 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Povezane kategorije

Prije kupovine želiš vidjeti više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savjete

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.