Projekcijska platna

Razmišljaš o kupnji platna za projiciranje slike? Imaš doma kvalitetno kućno kino s projektorom koje si do sad usmjeravao na zid? To moraš čim prije izbjeći jer će slika na projekcijskom platnu biti kvalitetnija, a time će i gledanje sadržaja biti ugodnije. Prije kupnje pogledaj ponudu različitih platna i izaberi najprimjereniji za svoje potrebe.

Na raspolaganju su modeli različitih vrsta: projekcijska platna koja se ručno podižu, motorizirana platna odnosno platna koja se električki podižu, mobilna to jest prijenosna projekcijska platna te fiksna projekcijska platna. Na raspolaganju su vam u različitim dimenzijama.

Radi se o uređaju koji je sastavljen iz površine i potpornog elementa, namjena uređaja je prikazivanje slike proizvedene projektorom. Koriste se za različite prilike, možemo ih naći u kino dvoranama, školama, na otvorenim prostorima itd. Privatno se upotrijebljavaju prvenstveno u kućnim kinima gdje ih možeš upotrijebiti umjesto televizije.

Projekcijska platna koja se ručno podižu su najjednostavnija za upotrebi, istovremeno i financijski najpristupačnija. Mogu biti fiksirana na zid ili u strop, otvaraju se i zatvaraju jednostavnim potezom ruke.

Motorizirana platna odnosno platna koja se električki podižu djeluju na isti način s razlikom da za otvaranje i zatvaranje ne trebaju fizičku silu nego koriste električnu energija. Takva su platna najčešće namijenjena kućnim kinima.

Postoje još i mobilna to jest prijenosna projekcijska platna koja se brzo postave i pospreme, dakle primjerena su za nošenje okolo. Zadnja su fiksna projekcijska platna koja su uokvirena i neprijenosna.

Pri kupnji, pažnju posveti prvenstveno načinu postavljanja jer moraš znati želiš li platno postaviti na zid ili na strop.

više
Proizvodi dodani za usporedbu (1)
Za usporedbu ti nedostaje još 1 proizvod.
Na popisu proizvoda klikom na Usporedi označi one proizvode koje želiš dodati u usporedbu. Za završetak klikni na zeleni gumb Usporedi odabrane proizvode.

Ne propusti

Savjeti kod kupovine

Kino kod kuće? Imamo sve što trebaš!

Kućno kino je sjajan način da u udobnosti svog doma uživamo u gledanju filmova u pravoj kino atmosferi. ...

Kupnja projekcijskog platna za bolji doživljaj pri gledanju filmova

Dosadili su vam uobičajeni TV prijemnici? Rado provodite sate pred TV ekranom gledajući filmove? Jeste ...

Kupnja opreme za kućno kino

Kućno kino je sjajan način da u toplini svog vlastitog doma možeš uživati gledajući filmove, a da se ...

Prikaži sve savjete za kupovinu
111 proizvod
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Povezane kategorije

Prije kupovine želiš vidjeti više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savjete

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.