Dodaci za stacionarnu telefoniju

(88 proizvoda)

Kako se pobrinuti da te pri ulasku u ured ne čeka milijun propuštenih poziva? Kako tijekom rada na terenu kolegi prenijeti određenu informaciju? Ukoliko se susrećeš sa sličnim pitanjima, još prije kupovine pogledaj široku ponudu dodatne telefonske opreme i izaberi pravi dodatak za sebe.

U ovoj kategoriji nalazi se dodatna opreman, s kojom ćeš si olakšati rad na telefonu. Odabrati možeš između različitih alata koji su namijenjeni korištenju u brojim situacijama.

Ekstremni uvjeti okoline ponekad zahtijevaju ekstremne značajke, zato je u nekim slučajevima preporučeno korištenje robusnih radijskih postaja koje imaju domet od više kilometara. Primjerene su za sportaše, planinare, graditelje i ostale. Postaje su jednostavne za upotrebu i nude sve funkcije koje trebaš. S jednim punjenjem izdržat će oko 20 sati. Paketi radijskih postaja uglavnom sadrže minimalno dvije naprave, a neki i više te se pune s običnim ili akumulatorskim baterijama.

Ukoliko nisi u blizini slušalice, dobro će ti doći daljinski dizač slušalice sa bežičnom slušalicom za daljinsko preuzimanje poziva koje se jednostavno namjesti te je kompatibilan s većinom telefona. Dizanje telefonske slušalice olakšat će i slušalica s mikrofonom, koju se može priključiti na svaki telefon. Slušalicu aktiviramo s pritiskom na gumb na preklopnoj kutijici koju priključimo između telefona i slušačice.

U ponudi je i sučelje za telefonski kabel koje postavimo između telefonske slušalice i žice. Ukoliko trebaš dodatan telefonski kabel koji će povezati telefon ili modem s utičnicom, pogledaj šaroliku ponudu. Odaberi između adaptera za punjenje koji odgovaraju EU utičnicama, vanjskih telefonskih zvonaca, bežičnih signalizatora poziva i ostalih alata.

Prikaži više
88 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe