Ostalo

Kako se pobrinuti da te pri ulasku u ured ne čeka milijun propuštenih poziva? Kako tijekom rada na terenu kolegi prenijeti određenu informaciju? Ukoliko se susrećeš sa sličnim pitanjima, još prije kupovine pogledaj široku ponudu dodatne telefonske opreme i izaberi pravi dodatak za sebe.

U ovoj kategoriji nalazi se dodatna opreman, s kojom ćeš si olakšati rad na telefonu. Odabrati možeš između različitih alata koji su namijenjeni korištenju u brojim situacijama.

Ekstremni uvjeti okoline ponekad zahtijevaju ekstremne značajke, zato je u nekim slučajevima preporučeno korištenje robusnih radijskih postaja koje imaju domet od više kilometara. Primjerene su za sportaše, planinare, graditelje i ostale. Postaje su jednostavne za upotrebu i nude sve funkcije koje trebaš. S jednim punjenjem izdržat će oko 20 sati. Paketi radijskih postaja uglavnom sadrže minimalno dvije naprave, a neki i više te se pune s običnim ili akumulatorskim baterijama.

Ukoliko nisi u blizini slušalice, dobro će ti doći daljinski dizač slušalice sa bežičnom slušalicom za daljinsko preuzimanje poziva koje se jednostavno namjesti te je kompatibilan s većinom telefona. Dizanje telefonske slušalice olakšat će i slušalica s mikrofonom, koju se može priključiti na svaki telefon. Slušalicu aktiviramo s pritiskom na gumb na preklopnoj kutijici koju priključimo između telefona i slušačice.

U ponudi je i sučelje za telefonski kabel koje postavimo između telefonske slušalice i žice. Ukoliko trebaš dodatan telefonski kabel koji će povezati telefon ili modem s utičnicom, pogledaj šaroliku ponudu. Odaberi između adaptera za punjenje koji odgovaraju EU utičnicama, vanjskih telefonskih zvonaca, bežičnih signalizatora poziva i ostalih alata.

više
Proizvodi dodani za usporedbu (1)
Za usporedbu ti nedostaje još 1 proizvod.
Na popisu proizvoda klikom na Usporedi označi one proizvode koje želiš dodati u usporedbu. Za završetak klikni na zeleni gumb Usporedi odabrane proizvode.

Ne propusti

Savjeti kod kupovine

Neke stvari, kao što su fiksni telefoni, su još uvijek potrebne

Da li spadate među one koji koriste samo mobilne telefone? Vjerujete li da su fiksne linije dio povijesti, ...

Prikaži sve savjete za kupovinu

Komentari

Prije 5 godina

Team Electronic TEAM TS-9M CB Radijo postaja

Team Electronic TEAM TS-9M CB Radijo postaja

Vrlo dobar CB radio primopredajnik. Kompaktne i malene dimenzije - jednostavan za upotrebu te robusna izrada, idealan za ugradnju u bilo koje vozilo (auto, traktor, kamion, SUV).

282 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Povezane kategorije

Prije kupovine želiš vidjeti više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savjete

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.