Oprema za kampiranje

Mnogi avanturisti se odlučuju za kampiranje u prirodi, što predstavlja zaista posebno iskustvo. Ako si i ti jedan od njih ili pak tražiš samo jeftiniju inačicu ljetnog odmora, trebaš odgovarajuću opremu za kampiranje i logorovanje. S obzirom na to da je teško odabrati između širokog spektra ponuđenih proizvoda, prije kupovine svakako provjeri cjelokupnu ponudu te si olakšaj odluku.

U opremu za kampiranje i logorovanje uvrštavamo lampe i svjetiljke, čuture i termosice, prvu pomoć, noževe i ostalu opremu (rashladne torbe, suncobrani).

Prva pomoć je obavezan dodatak za sve one koji kampiraju u prirodi jer se s priborom mogu osigurati od mogućih ozljeda, a dobro dođu i različiti univerzalni noževi. Univerzalni noževi su vrlo praktični kod raznih zadataka koje se treba obaviti prilikom kampiranja, tako da svakako provjeri koliko različitih nastavaka ima i koje funkcije omogućuje.

Kod lampi mogu se naći prijenosne svjetiljke, baterijske svjetiljke, naglavne lampe i LED lampe. Razlikuju se s obzirom na snagu svjetla, materijal od kojega je izrađeno kućište, izdržljivost i kvalitetu. Nemoj zaboraviti provjeriti je li odabrana lampa otporna na udarce i vodu te je li opremljena s ručkom, s kojom ju možeš objesiti na željeno mjesto.

Razne čuture prilikom logorovanja osigurati će svježu i hladnu vodu ili drugu tekućinu. Razlikuju se s obzirom na zapreminu, a u ponudi su i ploskice koje su praktične za pijenje tekućine i čišćenje. Prije kupovine svakako provjeri da se čutura dobro zatvara te omogućuje li jednostavno čišćenje.

Termosice održavaju piće toplim odnosno hladnim te su zato vrlo praktične tijekom logorovanja u svim godišnjim dobima. Možeš se odlučiti za običnu termosicu ili termo lonac, a prije kupovine nikako nemoj zaboraviti provjeriti koliko dugo će tvoje piće ostati hladno odnosno toplo unutar termosice.

Bez obzira na to koji dio opreme za logorovanje i kampiranje odabereš, prvo razmisli o tome koliko često uopće planiraš kampirati u prirodi. O tome ovisi što sve trebaš - u slučaju da planiraš kampirati jednom ili dvaput godišnje, osnovna oprema će u potpunosti zadovoljiti tvoje potrebe.

više
Cijena
MIN MAX

Brand

Ne propusti

Savjeti kod kupovine

Kako odabrati podlogu za kampiranje?

Podloga će ti dobro doći ne samo za kampiranje, već i za sjedenje u prirodi ili na festivalu. Zahvaljujući ...

Kako odabrati naglavnu svjetiljku?

Koliko vrsta sportova na otvorenom postoji toliko i specijaliziranih naglavnih svjetiljka na tržištu. ...

Kako odabrati svjetiljku?

Trebaš malo svjetla? Trebaš li svjetiljku za kampiranje ili rezervnu svjetiljku u vikendici, usredotoči ...

Kako odabrati detektor metala?

Ne možeš postati pravi lovac na blago bez detektora metala. Ne samo da se pritom možeš dobro zabaviti, ...

Prikaži sve savjete za kupovinu
8294 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najnižeg)
  • Popust (od najvišeg)