Dodaci za pametne satove i mjerače

Želiš pričvrstiti navigacijski uređaj ili pulsmetar na kontrolnu ploču u automobilu, na bicikl ili motor? Možda te pak zanima kako na tvoje računalo prenijeti podatke s pulsmetra? Oboje je vrlo jednostavno, za to trebaš samo odgovarajuću opremu pa prije kupovine svakako provjeri ponudu ovih dodataka i pronađi sve što trebaš.

Kada kupuješ sat, pulsmetar ili navigacijski uređaj, uglavnom trebaš i neki dodatan komad opreme koji će ti omogućiti da svoj novi uređaj zaista pravilno iskoristiš. Birati možeš između nosača za bicikl, motor ili auto, USB ključeve ili posebna sučelja s pomoću kojih možeš prenijeti podatke na druge naprave, različite nadogradnje i nove inačice zemljovida i sl.

Navigacijski uređaj je tijekom vožnje najbolje pričvrstiti za nosač kako ne bi smetao, a samim time će nam biti na vidljivom mjestu. Odabrati možeš nosače za bicikle ili motore, ali i one za automobile. Na bicikl možeš pričvrstiti i nosače za druge komade opreme, od satova, pulsmetra i ciklokompjutera pa do pametnih telefona i tableta. Za najjednostavniju montažu odaberi nosače koji se na bicikl pričvrste pomoću magneta.

Ukoliko za praćenje rezultata vježbanja tijekom sportskih aktivnosti koristiš posebne satove ili mjerače, onda si se zasigurno nekada susreo s problemom manjka prostora za spremanje. U tom slučaju trebaš samo USB memoriju ili sučelje koje će ti omogućiti prenošenje, spremanje i ispis podataka o vježbi.

Dodatna oprema za satove, pulsmetre ili navigacijske uređaje su i razne karte i zemljovidi koje možeš naknadno kupiti. Druga mogućnost je da si priuštiš poseban program koji se plaća, a s kojim ćeš jednom godišnje moći besplatno ažurirati najnoviju kartografiju.

više

Savjeti kod kupovine

Odabir savršenog poklona više nije nemoguća misija

Blagdanski ukrašen stol, zabave u prosincu, druženja s prijateljima, obitelji i suradnicima…Sve ...

Pametni sat / sportski mjerač – kako odabrati najbolji?

Najbolji pametni sat imat će savršeni dizajnerski finiš, ali još važnije besprijekorno će bilježiti sve ...

Prikaži sve savjete za kupovinu
2935 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najnižeg)
  • Popust (od najvišeg)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2023 sMind d.o.o., dio Heureka grupe