Masturbatori

Svi predstavnici muškog spola koji si žele poboljšati samozadovoljavanje mogu na tržištu erotskih dodataka birati između raznovrsnih masturbatora. Ako želiš i ti oživjeti spolne igrice, različiti erotski dodaci su na raspolaganju u obliku ženske vagine ili stražnjice. Da bi odluka između različitih proizvoda bila lakša najprije pogledaj šaroliku ponudu postojećih masturbatora.

Masturbatori mogu imati oblik ženske vagine, stražnjice ili usnica. Svi su bez obzira na svoj oblik opremljeni posebnim prostor gdje se stavi muški penis. Oni u obliku vagina imaju tu prednost da su obično napravljeni od mekanih materija koji osiguravaju gotovo realne doživljaje. Obično imaju i unutarnju izbočinu koja osigurava još veće užitke. Masturbatori u obliku ženske stražnjice su primjereniji za one koji uživaju analnom seksu jer je njihov otvor puno uži.

Pri izboru masturbatora treba biti pozoran na materijal iz kojeg je napravljen. Na raspolaganju su oni od meke plastike, lateksa, posebne gume ili cyberskin materijala, koji je u zadnje vrijeme sve popularniji. U svakom slučaju potrebno je izabrati onaj materijal koji neće oštetiti kožu ili prouzročiti alergije. Bitan kriterij za izbor masturbatora je da je jednostavan za čišćenje jer je higijena na području spolnosti vrlo bitna.

Ako se nećeš zadovoljiti običnim masturbatorom ili želiš nešto više, na raspolaganju su i takvi koji s unutarnje strane imaju različite izbočine za još veće podražaje te vibracijsko jaje koje će ti osigurati uzbudljivo treskanje. U slučaju izbora masturbatora koji nudi vibriranje ne zaboravi se pozanimati ima li uključene baterije ili ih moraš sam kupiti.

više
Proizvodi dodani za usporedbu (1)
Za usporedbu ti nedostaje još 1 proizvod.
Na popisu proizvoda klikom na Usporedi označi one proizvode koje želiš dodati u usporedbu. Za završetak klikni na zeleni gumb Usporedi odabrane proizvode.
458 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.