Erekcijske pumpe

U zadnje vrijeme sve više predstavnika muškog spola se odlučuje na kupovinu erekcijske pumpe. Ako želiš postići tvrđu erekciju bez upotrebe kemijskih sastojaka, pokušaj s upotrebom erekcijske pumpe. S obzirom na to da je u erotskim trgovinama na raspolaganju puno različitih erekcijskih pumpi, prije kupnje pregledaj šaroliku ponudu različitih proizvođača.

Erekcijske pumpe su erotski dodaci koji na principu vakuuma ubrzavaju cirkulaciju u muškom spolnom organu. Na taj način omogućavaju tvrđu erekciju, a navodno će nakon redovitog korištenja doprinijeti i trajnom povećanju penisa.

S obzirom da sve rade na istom principu, pumpe se prvenstveno razlikuju po cijeni, kod pojedinih modela moguće je izabrati i razne dodatke koji su dostupni već od pedesetak kuna dok oni napredniji (skuplji) modeli dolaze sa svom opremom uključenom u osnovnu cijenu. Takvi modeli mogu imati ugrađen vibrator ili manometar s kojim korisnik sam određuje stupanj vakuuma.

Pri korištenju erekcijskih pumpi neophodno je korištenje lubrikanta jer inače može biti bolno iskustvo. Dodir kože s pumpom mora biti potpun, a preporuča se korištenje od 5 do 10 minuta dnevno. Ako se pumpa pravilno koristi ne bi smjelo biti nuspojava, nakon korištenja operite je vodom i sapunom.

Ako tražiš nešto posebno, pogledaj vodene erekcijske pumpe koje su primjerene za korištenje pod tušem, u kadi ili umivaoniku. Možeš se odlučiti i za erekcijsku pumpu s vibratorom čije je vibracije moguće regulirati.

više
Proizvodi dodani za usporedbu (1)
Za usporedbu ti nedostaje još 1 proizvod.
Na popisu proizvoda klikom na Usporedi označi one proizvode koje želiš dodati u usporedbu. Za završetak klikni na zeleni gumb Usporedi odabrane proizvode.

Ne propusti

Pumpa Suck N’ Stroke

u corner69.hr

od 176,72 KN

Penis pumpa Blowjob Master

u corner69.hr

od 138,22 KN

Pumpica Jes Extender Titanium

u corner69.hr

od 1.809,12 KN

Hot Lips

u corner69.hr

od 115,11 KN

Savjeti kod kupovine

Kupnja i izbor erekcijskih pumpi

Erekcijske pumpe namijenjene su osobama koje imaju problema s impotencijom. To je uređaj koji korist ...

Prikaži sve savjete za kupovinu
90 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2019 sMind d.o.o.