Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Brand

Motocikli

(2 proizvoda)

Obožavaš li vožnje na dva ili tri kotača te upravo biraš svoje novo vozilo? Kako bi našao savršeni motocikl za sebe, temeljito provjeri cjelokupnu ponudu motocikala još prije same kupovine.

Odlučiti se možeš za motocikle proizvođača Kawasaki, Suzuki, Yamaha, Giant i Kymco. Različitih su oblika, veličine i moći, a dizajn ovisi o svrsi korištenja motora. Razlikujemo one namijenjene utrkivanju, dugim putovanjima, dnevnim vožnjama, gradskim vožnjama i slično.

Nije dovoljno izabrati motocikl samo s obzirom na svrhu korištenja, već je važno uzeti u obzir i razne značajke koje su važne za sigurnu i ugodnu vožnju. Odgovarati ti mora visina sjedišta, a motor mora biti jednostavan za upravljanje na prometnim cestama, dok njegova masa i moć trebaju biti primjerene za upravljanje.

Motocikle dijelimo u 4 skupine: u prvu skupinu spadaju vozila koja nemaju prikolicu, a njihova je maksimalna brzina 45 km/h; u drugu spadaju dvokotačni i trokotačni motocikli s prikolicom; u treću skupinu spadaju motocikli s najvećom brzinom iznad 45 km/h i radnim prostorom motora većom od 50 kubičnih cm; u četvrtu skupinu pak spadaju vozila s prikolicom i brzinom većom od 45 km/h.

Prije kupovine motocikla treba ga isprobati i pobrinuti se kako će ti njegove karakteristike odgovarati što više.

Prikaži više

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe