Uređaji za spiralni uvez

Nekad ti se dogodi da u kupu papira ne možeš naći onaj koji ti treba? Cijene uvezivanja u fotokopirnicama ti se čine previsoke? Onda je vrijeme da razmisliš o kupnji uređaja za spiralni uvez. Pri tome ti može pomoći usporedba različitih modela, prvenstveno njihovih značajki i cijena koje možeš pogledati prije kupnje.

Uređaji za spiralni uvez papire uvezuju čvrsto, ali istovremeno tako da ih možeš lako okretati i zato je takav uvez primjeren za skripte, bilješke, seminare, brošure i druge dokumente koje se više puta koristi i lista. To je klasična i najjednostavnija metoda uvezivanja koja je primjerena za kućno korištenje. Neki uređaji omogućuju uvezivanje plastičnom spiralom koje je obično bijele boje, a drugi s crnom žičnom spiralom koja je namijenjena manjem broju listova. Među uređajima možeš izabrati takvog koji nudi obje funkcije, no takvi su modeli skuplji.

Najprije promisli koliko prostora kod kuće ili u uredu imaš na raspolaganju – ako nemaš puno, razmisli o aparatu s ručkom koja se može složiti. Većina aparata je namijenjena uvezivanju listova do formata A4, dopušteni format je i najvažnija značajka o kojoj ovisi cijena uređaja i s obzirom na koju možeš uspoređivati različite modele aparata za spiralni uvez. Kapacitet uvezivanja je obično dan u milimetrima i broju listova papira. Ako želiš uvezati više listova odjednom, treba razmisliti o broju noževa koji se brinu za bušenje papira jer se pri većem broju listova brzina uvezivanja usporava.

više
Savjeti 0
Proizvodi dodani za usporedbu (1)
Za usporedbu ti nedostaje još 1 proizvod.
Na popisu proizvoda klikom na Usporedi označi one proizvode koje želiš dodati u usporedbu. Za završetak klikni na zeleni gumb Usporedi odabrane proizvode.
47 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.