Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Notna literatura

(18 proizvoda)

Da li želiš naučiti remek djela, nastala iz pera različitih muzičkih genija? To možeš napraviti kupovinom notne literature! Tijekom vjekova oni su stvorili razne kompozicije, namijenjene različitim izvedbama, a danas ti je cijeli njihov opus pred nosom. Prije kupovine provjeri široku ponudu kompozicija različitih kompozitora i izaberi one koje su ti ušle pod kožu.

Možeš birati između nota za klavijature, gudačke instrumente, puhačke instrumente, žičane, udaraljke, vokal i orkestar.

Note za klavir su u osnovi napisane za plesanje, ali glazbena literatura obično sadrži osnovne informacije o notama i akordima za ostale instrumente. Najpoznatiji kompozitori koji su napisali većinu notnih literatura su Wolfgang Amadeus Mozart, Johann Sebastian Bach i Robert Schumann, a neke od njihovih boljih kompozicija su pogodne i ako nisi profesionalac.

Među notnom literaturom, namijenjenom žičanim instrumentima možeš pronaći dosta priručnika i udžbenika, koji ti mogu pomoći da naučiš svirati. Kod puhačkih instrumenata, možeš pronaći note za flaute, klarinete, saksofone, ukratko sve najvažnije instrumente iz te porodice instrumenata, također i gudački instrumenti i udaraljke ti nude široku paletu notne literature koja ti osigurava ogroman broj odsviranih sati.

Tu je i notna literatura za vokal, gdje moraš paziti da odabereš kompoziciju koja odgovara tvom glasu, iako naravno nije zabranjeno da pjevaš kompozicije namijenjene suprotnom spolu. Uzima se u obzir samo kvaliteta izvedbe.

više
18 proizvoda
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2023 sMind d.o.o., dio Heureka grupe