DJ uređaji

(202 proizvoda)

Svi oni koji se vole prepustiti elektronskim ritmova i plesati na takvu glazbu sigurno su se već upitali kako je to postati DJ. Ako se tu prepoznaješ, prvi je korak sigurno izbor primjerene DJ opreme. Na tržištu je na raspolaganju puno proizvoda s tog područja i teško je izabrati pravu opremu. Rekreativni DJ se često odlučuje za jeftiniju varijantu, dok će profesionalnog DJ-a zanimati prvenstveno kvaliteta. Da bi bio izbor lakši prije kupnje pogledaj široku ponudu DJ opreme.

U DJ opremu spadaju miksete, gramofoni, playeri, kontroleri i ostala oprema. Za kvalitetnu produkciju glazbe svakako trebaš stol za miksanje koji ti omogućuje različite funkcije i visoku kvalitetu zvuka dok napredniji stolovi imaju i MIDI regulatore, programsku opremu i prijenosnik. Pri izboru miksete dobro je provjeriti koliko je jednostavna za prenošenje jer se neke mogu nositi na ramenu dok su druge prevelike i preteške za to.

Dio DJ opreme su gramofoni za koje mnogi misle da su zastarjeli, no tome nije tako. Moderni su gramofoni često opremljeni s USB utorom preko kojega možemo glazbu s ploča prenijeti na kompjuter.

Ključan dio DJ opreme je digitalni player koji ti omogućuje produkciju glazbenih datoteka iz kompjutera. Prije kupnje playera provjeri je li u paketu priložena programska oprema i kakve medije podupire (CD-R, -RW, digitalni mediji preko USB, MP3...).

DJ kontroleri omogućuju kvalitetniji nadzor programske opreme nego što omogućuju miš i tipkovnica. Nadomještaju skupu, osjetljivu i tešku analognu opremu i na taj način olakšavaju rad svakog DJ-a.

Među ostalom DJ op

više
202 proizvoda
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2023 sMind d.o.o., dio Heureka grupe