BLOW autoradio AVH9810

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Za potpunu povezivost autoradija BLOW AVH-9810 ima ugrađen Bluetooth, pored toga se na prednjoj pločici nalazi USB ulaz, na koji lako priključite svoj USB te njime upravl... Pročitaj cijeli opis
89,90 € -28 %
64,80 €
1-14 dana
Cijena s dostavom
67,79 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 14 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 3:57.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Pokloni

24MDC4HR5 - 10 % popust na odabrane radio prijemnike, zvučnike i sisteme za kućno kino marke BLOW

Više o mall.hr ponudi
Ponuda trgovine mall.hr za proizvod BLOW autoradio AVH9810. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Bluetooth
da
Boja
Daljinski upravljač S njime možete upravljati uredajem iz naslonjaca. Neke od cestih funkcija su volumen, direktoriji , izbor glazbe itd..
da
Ekran u boji Slika na ekranu može biti u nekoliko boja (ekran u boji) ili samo crno-bijele kombinacije (crno-bijeli ekran). Za svakodnevno korištenje je bolji ekran u boji jer na njemu možete izmedu ostalog gledati slike, filmove, itd..
da
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0098B204
Prijavi grešku
Za potpunu povezivost autoradija BLOW AVH-9810 ima ugrađen Bluetooth, pored toga se na prednjoj pločici nalazi USB ulaz, na koji lako priključite svoj USB te njime upravljate preko tipki na autoradiju. S prednje strane se nalazi AUX ulaz, preko kojega lako možete priključiti sve ostale prijenosne uređaje od telefona, navigacije do svih vrsti Mp3 playera. Za potpunu povezivost pobrinio se utor za SD/MMC memorijske kartice,koji je sakriven u lijevom kutu prednje pločice i reproducira kartice do kapaciteta od 32 GB. Reproducira WMA, MP3 datoteke i MP5 video datoteke.

Autoradio BLOW AVH-9810 nudi AUX i USB ulaz. Također možete reproducirati dodatnu glazbenu zbirku s SD i SDHC memorijskih kartica koje umetnete u skriveni utor na prednjoj ploči. Novost autoradija AVH-8686 je poboljšani radijski prijemnik, koji nudi izvrsnu kvalitetu zvuka čak i pri oslabljenim radijskim frekvencijama. Autoradio ne podržava reproduciranje CD-a i nema CD utor. Ima mogućnost priključivanja kamere za vožnju unatrag.
BLOW autoradio AVH9810
BLOW autoradio AVH9810
64,80 €
u mall.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe