SAMSUNG mirkovalna pećnica MS23K3513AK

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Brzo odmrzavanje

Funkcija za brzo odmrzavanje hranu odmrzava brzo i ravnomjerno. Njezin algoritam za automatsko odmrzavanje izračunava točno vrijeme za odmrzavanje...
Pročitaj cijeli opis
159,00 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 14:48.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Sancta Domenica Samsung ponudi
Ponuda trgovine Sancta Domenica Samsung za proizvod SAMSUNG mirkovalna pećnica MS23K3513AK. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01D019CB
Prijavi grešku
Brzo odmrzavanje

Funkcija za brzo odmrzavanje hranu odmrzava brzo i ravnomjerno. Njezin algoritam za automatsko odmrzavanje izračunava točno vrijeme za odmrzavanje 5 najčešćih vrsta hrane, tako da je priprema sastojaka puno brža.

CERAMIC INSIDE™

Izdržljiv materijal CERAMIC INSIDE™ jednostavan je za čišćenje i otporan na ogrebotine. Njegovu glatku površinu možete čistiti bez ribanja, a vremenom ne blijedi. Osim toga, iznimno je otporan na hrđanje i ogrebotine, zbog čega traje dulje.

Lokalni recept

Udovoljite svojoj želji za kušanjem tradicionalne domaće hrane pomoću brojnih unaprijed programiranih lokalnih recepata. Možete pripraviti bilo koje jelo jednostavnim dodirom gumba, tako da štedite vrijeme na pripremu hrane.

Ekološki način rada

Ekološki način rada značajno smanjuje potrošnju energije; u usporedbi s konkurentskim proizvodima nudi najnižu potrošnju energije u stanju pripravnosti. Kada ne pripremate hranu, potrošnja energije za održavanje osnovnih funkcija svodi se na minimum, omogućavajući vam uštedu na računima za struju.

Dodavanje mirisa

Postavka za dodavanje mirisa istiskuje zrak iz unutrašnje šupljine, za brzo isparavanje svih zaostalih neugodnih mirisa. Neposrednim uklanjanjem mirisa hrane, vaša će hrana uvijek biti svježa i ukusna.
SAMSUNG mirkovalna pećnica MS23K3513AK
SAMSUNG mirkovalna pećnica MS23K3513AK
159,00 €
u Sancta Domenica Samsung

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe