SAMSUNG ugradbena pećnica NV70K3370BS/OL

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Dva ventilatora. Dvostruko brži i učinkovitiji.
Dva se ventilatora vrte u obrnutim smjerovima i ravnomjerno raspoređuju toplinu kroz pećnicu, tako da se sva jela pripr...
Pročitaj cijeli opis
676,75 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena jučer u 20:32.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Sancta Domenica Samsung ponudi
Ponuda trgovine Sancta Domenica Samsung za proizvod SAMSUNG ugradbena pećnica NV70K3370BS/OL. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Dodatne značajke
Energetski razred
A
Širina (u cm)
60 cm
Tip pećnice
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01A9E1F4
Prijavi grešku
Dva ventilatora. Dvostruko brži i učinkovitiji.
Dva se ventilatora vrte u obrnutim smjerovima i ravnomjerno raspoređuju toplinu kroz pećnicu, tako da se sva jela pripremaju na istoj temperaturi i jednakom brzinom. Osim toga, brže postižu ciljnu temperaturu i povećavaju energetsku učinkovitost.
Upute za instalaciju
Postojana i briljantna čistoća – bez ribanja
Sustav za pirolitičko čišćenje pećnicu održava urednom i čistom, tako da nećete trošiti vrijeme na njezino čišćenje. Zagrijava unutrašnjost pećnice te spaljuje svu mast i ostatke kuhanja, ostavljajući tek manju količinu pepela za brisanje.
Priprema većih i obimnijih obroka
Ogroman kapacitet od 68 l pruža više fleksibilnosti. U slučaju obiteljskih okupljanja ili zabava možete pripremati više jela odjednom (primjerice, kolačiće ili jela iz pekača) ili pak peći i veća jela, primjerice blagdansku puricu.
Vrhunska energetska učinkovitost štedi novac
Unatoč svojoj prostranosti, pećnica je dizajnirana tako da osigurava vrhunsku energetsku učinkovitost u energetskoj klasi A. Povećanjem energetske učinkovitosti svog doma smanjujete račune za struju i štedite novac.
Učinkovita zaštita od prenapona
Funkcija za zaštitu od prenapona sprječava strujna oštećenja ili kratke spojeve do kojih može doći uslijed nestabilnih napona. Prepoznaje prevelike napone i automatski prekida napajanje.
Provjera točnosti i dodatnih informacija
SAMSUNG ugradbena pećnica NV70K3370BS/OL
SAMSUNG ugradbena pećnica NV70K3370BS/OL
676,75 €
u Sancta Domenica Samsung

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe