Amino Energy (270 gr.)

Amino Energy (270 gr.)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Amino Energy

Za mentalni fokus, više fizičke energije i podršku oporavkuAmino Energy - za mentalni fokus, više fizičke energije i podršku oporavku!

5 g mikronizira... Pročitaj cijeli opis

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena danas od 10:30.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Shopbulider.hr ponudi
Ponuda trgovine Shopbulider.hr za proizvod Amino Energy (270 gr.). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX009ABBE4
Prijavi grešku

Amino Energy

Za mentalni fokus, više fizičke energije i podršku oporavkuAmino Energy - za mentalni fokus, više fizičke energije i podršku oporavku!

5 g mikroniziranih aminokiselina u slobodnoj formi Beta Alanine za izdržljivost 100 mg kofeina iz zelenog čaja Ekstrakt zelenog čaja Ekstrakt zelene kave Samo 10 kalorija 0 g masti i 0 g šećera Svatko želi definirano i lijepo tijelo. Kao i sve što stvarno vrijedi imati, samo željeti to nije dovoljno. Potrebno je da se podvrgnete rigoroznoj dijeti i programu treninga koji će staviti na kušnju vaše mentalne (volju) kao i fizičku snagu. Kako bi uspio zadovoljiti te potrebe Optimum Essential Amino Energy kombinira optimalan omjer brzo apsorbirajućih aminokiselina u slobodnoj formi – uključujući BCAA za izgradnju mišića i L-arginine za intenzivniji krvni „pump“. Sve to dobiveno je na prirodni pogon, Beta Alanine i sastojci iz dušičnih oksida pomoći će vam da stignete na sljedeću razinu. Mentalno i fizički.I sve to je ukombinirano u samo 10 kalorija po obroku, složiti će se daje vrhunske stvari bez narušavanja vaše dijete. Umiješajte Amino Energy i popijte ga kao ukusan napitak ili ga umiješajte sa svojim omiljenim praškastim suplementima, i to – bilo kada želite biti mentalno fokusiraniji, treba vam više fizičke snage, umjesto dušičnog oksida (N.O.) i podršku vašem oporavku.Znamo, svjesni smo da čitajući ovaj tekst imate dojam da Amino Energy možete koristiti bilo kada i skoro za sve, ali to i je stvarno točno. Možete ga koristiti uvijek, jer sadrži tvari kao što su kofein, taurine i ekstrakti zelenog čaja za bolji mentalni fokus, ali kako biste ga mogli piti u količinama kojima želite (kofein sam ne možete jer šteti), u ovaj proizvod su dodani antioksidansi koji tvore savršen balans tvarima koje unosite. Na taj način, postižete vrhunsko mentalno i fizičko stanje, bez straha da si možete naštetiti sa pretjeranom količinom kofeina, taurina ili ijednog ostalog sastojka.

Koristite ga bilo kad kao:

Izvor kvalitetnih aminokiselina Proizvodnju dušićnog oksida Ubrzavanje oporavka mišića Povećanje energije i fokusa










Amino Energy (270 gr.)
Amino Energy (270 gr.)
27,15 €
u Shopbulider.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe