Blumfeldt Watergate, vrtna fontana, indor/outdoor, 15 W pumpa, 10 m kabal, pocinčana

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Impresivna dekorativna fontana za interijer i exterijer sa impresivnom igrom vode - središte pozornosti u vrtu ili u stanu.

Osvježenje za oči i uši: velika vode... Pročitaj cijeli opis

291,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na skladištu

Cijena je osvježena danas od 16:20.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o electronic-star.hr ponudi
Ponuda trgovine electronic-star.hr za proizvod Blumfeldt Watergate, vrtna fontana, indor/outdoor, 15 W pumpa, 10 m kabal, pocinčana. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX009B043D
Prijavi grešku

Impresivna dekorativna fontana za interijer i exterijer sa impresivnom igrom vode - središte pozornosti u vrtu ili u stanu.

Osvježenje za oči i uši: velika vodena kaskada sa zidom u izgledu cigle, u potpunosti izrađena od pocinčanog metala.

Pogodno za kontinuiran rad zahvaljujući štedljivoj 15 W pumpi sa zaštitom IPX8 i 10 m kablu za fleksibilno postavljanje.

Vrata plime: mističan vodeni svijet fontane Blumfeldt Watergate, mijenja vrt, terasu, dnevnu sobu ili zimski vrt na prostor za odmaranje za oči i uši - očaravajuća kombinacija žuboreče vode i jasnih oblika.

Sa ugodnim žuborenjem ukrasne fontane Blumfeldt Watergate, odmaranje će biti još bolje. Iz njezinog velikog otvora se u posudu neprekidno ulijeva 20 cm široka kaskada koja će se pobrinut za meditacijsko opuštanje. Fontana ne očarava samo vodom: njezin zidić daje vodenoj igri impresivnu pozadinu u izgledu cigle. Fontana Watergate će tako optički i akustično razveseliti Vaše misli. Istodobno nije samo masivna i otporna na vremenski utjecaj zahvaljujući izradi od metala, nego je i u potpunosti pocinčana: bez hrđe i plijesni, savršeno će se uklopiti u različita okruženja. Kako se vodena igra nikada ne bi umorila, pumpa sange 15 W ju održava u stalnoj cirkulaciji. Sa zvukom žuborenja stvara meditacijski efekt i osvježava okolinu. Zahvaljujući izuzetno dugačkom 10 m kablu, moguće je igru Blumfeldt Watergate slobodno postaviti bilo gdje. Svi njezini dijelovi su otporni na vremenski utjecaj te mogu ostati vani i za lošeg vremena.

Ostanite na čarobnom vrhuncu oblika i vode: sa vrtnom fontanom Blumfeldt Watergate napravit ćete od Vašeg vrta ili stana mistično mjesto za odmor.

Blumfeldt Watergate, vrtna fontana, indor/outdoor, 15 W pumpa, 10 m kabal, pocinčana
Blumfeldt Watergate, vrtna fontana, indor/outdoor, 15 W pumpa, 10 m kabal, pocinčana
291,90 €
u electronic-star.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe