Cats Best Original pijesak - Lopatica za pijesakBESPLATNA dostava od 299kn

Cat's Best Original pijesak - Lopatica za pijesakBESPLATNA dostava od 299kn

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Cat's Best Original, nasljednik Cat's Best Eko Plus pijeska, je puno izdašniji od uobičajenih grudajućih pijeska za mačke, jer se tekućina učinkovito veže u kapilarnom su... Pročitaj cijeli opis
0,99 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
4,98 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 12:10.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Cat's Best Original pijesak - Lopatica za pijesakBESPLATNA dostava od 299kn. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta mačjega WC-a
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX009B2E59
Prijavi grešku
Cat's Best Original, nasljednik Cat's Best Eko Plus pijeska, je puno izdašniji od uobičajenih grudajućih pijeska za mačke, jer se tekućina učinkovito veže u kapilarnom sustavu prirodnih biljnih vlakana. Pritom je Cat's Best Original ekonomičniji u potrošnji i s time je znatno napredniji od mnogih ostalih pijesaka. Količina utrošenog vremena na čišćenje i punjenje mačjeg wc-a su reducirani na minimum, jer je Cat's Best Original napravljen od tehnološki rafiniranih drvenih vlakana, koja vežu i zadržavaju tekućinu i mirise. Tako pijesak može ostati puno duže u mačjem wc-u, čak do 7 tjedana. To znači ne samo manje posla za vas, nego i niži troškovi. Oduševite se najboljim mačjim pijeskom u Europi - savršenim za osobe osjetljive na mirise. Cat's Best Original u pregledu: Mačji pijesak od prirodnih vlakana Odlično uklanja mirise Prirodno dobro miriše - bez umjetnih sastojaka Može se kompostirati i 100% je biološki razgradiv: Ostatke iz mačjeg wc-a možete odnijeti u kompost ili u biološki otpad (obratite pozornost na mjesne propise o uklanjanju otpada). Bacite nastale grudice svaki dan u wc i pustite vodu. 100% biljna vlakna: Za proizvodnju pijeska se koriste najbolja biljna vlakna koja se dobivaju od neobrađenog drva jele i smreke. Rušenje ovih stabala i njihova primjena služe za održavanje prirodnih i zdravih šuma. Vrlo izdašan: jednom kada promijenite cijeli pijesak u wc-u možete ga držati do 7 tjedana, izdašniji od uobičajenih pijesaka na tržištu Super upijajući - do 700% upijanja tekućine u odnosu na vlastiti volumenGruda se i ne stvara prašinu Jednostavan za transportiranje Može se ukloniti u wc-u: Proizvodi se od prirodnih biljnih vlakana koja se - slično kao i toaletni papir - već u zahodskoj školjci otapaju u vodi i radi toga ne stvaraju probleme ni u odvodnim cijevima ni u uređajima za čišćenje otpadne vode. Pripazite da uvijek uklonite otpad s dovoljno vode! Nježan za šapice Uputstva za uporabu: Uklanjanje preko kućnog wc-a samo u razumnim količinama! Uklanjanje preko kućnog wc-a je zamišljeno samo za pojedinačne grudice! Ubacite pojedinačno grudice u wc i kratko ih ostavite da omekšaju. Tada temeljito isperite - voda treba komadiće i grudice dovoljno namočiti. Tek tada ubacite sljedeće grudice u wc. Puno je jednostavnije ako se prije grudice malo zgnječe s lopaticom za pijesak. Pripazite da ni u kojem slučaju ne bacate više grudica istovremeno u wc. Voda mora čestice pijeska navlažiti tako da one nabubre i zatim ih rastopiti - tada sve funkcionira sasvim jednostavno, čisto i higijenski. Za uklanjanje cjelokupnog iskorištenog punjenja mačjeg wc-a nije prikladan kućni wc. Za to koristite - ovisno o mjesnim odredbama o uklanjanju otpada - biološki otpad, kompost ili opći otpad! Nazad na pregled Cat's Best mačjeg pijeska.
Cat's Best Original pijesak - Lopatica za pijesakBESPLATNA dostava od 299kn
Cat's Best Original pijesak - Lopatica za pijesakBESPLATNA dostava od 299kn
0,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe