Meblo Trade Madrac Young 200x90

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Madrac za pravilno odrastanje!

Sastav: 1. Antialergijska navlaka
            2. Patent zatvarač
            3. Unutrašnja navlaka<... Pročitaj cijeli opis

202,70 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

30 do 45 dana

Cijena je osvježena danas od 7:40.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o meblo.hr ponudi
Ponuda trgovine meblo.hr za proizvod Meblo Trade Madrac Young 200x90. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Dimenzije
Dodatne značajke
Dužina (cm)
200
Širina (cm)
90
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX009B32F3
Prijavi grešku

Madrac za pravilno odrastanje!

Sastav: 1. Antialergijska navlaka
            2. Patent zatvarač
            3. Unutrašnja navlaka
            4. Visokoelastična PU pjena PE3030
            5. PU pjena PN2534

Ukoliko ste roditelj, netko tko to planira biti, ili ste neko dijete koje je preraslo dječji krevetić željeli obradovati novim madracem, vjerovatno ste bili u dilemi za koji madrac se odlučiti. U širokoj ponudi madraca na tržištu, pa i onih koji se cjenovno grupiraju u višu kategoriju madraca, nije lako naći idealan madrac za dob od 2-16 godina.

Budući da se radi o osjetljivoj dobi, gdje je pravilan razvoj kralježnog sustava od izuzetne važnosti za zdravo odrastanje, razvili smo madrac koji će karakteristikama svoje jezgre zadovoljiti te kriterije, a dizajnom antialergijske navlake ujedno i biti madrac kojeg će Vaše dijete voljeti.

Specifične fiziološke promjene koje se manifestiraju kod djece u razvoju, zahtijevaju upotrebu odgovarajućih madraca za taj uzrast. To je potvrđeno i od strane stručnjaka specijaliziranih u oblasti ortopedske medicine, stoga smo, vođeni tom idejom, napravili madrac koji se sastoji od dvije pjene različite gustoće i tvrdoće i koji će kao takav odgovarati djetetu shodno promjenama težine. Madrac se sastoji od dvije vrste pjene (žuta strana odgovara težini do 30 kg, dok je plava predviđena za preko 30 kg) između kojih se nalaze kanalići koji omogućavaju nesmetano prozračivanje madraca. Na taj način ste dobili madrac koji će pratiti anatomski razvoj djeteta.

Navlaka madraca je antialergijski tretirana, te na sebi ima patent zatvarač na sve četiri strane, koji omogućava jednostavno skidanje navlake i pranje na predviđenoj temperaturi. Ista je posebno i moderno dizajnirana prema uzrastu za koji je madrac i namijenjen.

Ukupna visina madraca iznosi 16 cm.

Dodatne vrijednosti

  • Visokokvalitetna navlaka sa antibakterijskim svojstvima sa patent zatvaračem, periva na 30°C i uz mogućnost kemijskog pranja izrađena od tkanine koja zadovoljava zahtjeve Öko-Tex standarda
  • Madrac rađen u kombinaciji sa dvije vrste pjena koje prate razvoj djeteta
  • Zračni kanalići unutar jezgre madraca za cirkulaciju zraka u madracu
  • Moderan dizajn 

Ukoliko ste bili u dilemi, vezano za kupnju sličnog proizvoda, madrac Young bi bio odličan izbor. Inovativni i moderni model kreiranja ovog proizvoda učinio ga je zdravim mjestom za spavanje, pružajući odmor i pravilno odrastanje svakog djeteta. 

Meblo Trade Madrac Young 200x90
Meblo Trade Madrac Young 200x90
202,70 €
u meblo.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe