GYMBEAM Kreatin 100% Monohidrat 500 g bez okusa

GYMBEAM Kreatin 100% Monohidrat 500 g bez okusa

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Zahvaljujući njegovim učincima, 100 % Kreatin Monohidrat posebno je popularan među sportašima snage. Međutim, također može koristiti igračima u timskim sportovima,... Pročitaj cijeli opis
21,95 € -9 %
19,95 €
2-3 dana
-9 %21,95 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:50.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o GymBeam ponudi
Ponuda trgovine GymBeam za proizvod GYMBEAM Kreatin 100% Monohidrat 500 g bez okusa. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Oblik sadržaja
Težina sadržaja (g)
500 g
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX009B3439
Prijavi grešku
Zahvaljujući njegovim učincima, 100 % Kreatin Monohidrat posebno je popularan među sportašima snage. Međutim, također može koristiti igračima u timskim sportovima, ljubiteljima HIIT-a i doista svima koji žele biti brži, jači i poboljšati eksplozivnost. Kreatin je jedan od najistraženijih dodataka prehrani. Zahvaljujući tome, vrlo dobro znamo kakve učinke ima i što možemo očekivati od njega. Njegova najveća prednost je sposobnost povećati performanse tijekom kratkih uzastopnih eksplozivnih dijelova intenzivne tjelovježbe. To ćete cijeniti ako ste bodybuilder, tijekom pojedinačne serije vježbi. Ovaj je učinak također koristan za nogometaše, hokejaše i druge timske sportaše koji trebaju brzo reagirati i maksimalnim intenzitetom ići za loptom ili pakom.

Kreatin se također prirodno nalazi u našim tijelima. Dakle, nije opasan sastojak, jer ga ljudsko tijelo čak može proizvesti u određenoj mjeri. Međutim, postoji način da se poveća njegova količina u tijelu putem hrane i dodataka prehrani. Kako biste imali bolju ideju - da biste iz govedine uzeli 5 g kreatina, koja je jedan od njegovih najbogatijih izvora, bilo bi je potrebno pojesti 1 kilogram. To je i razlog zašto ljudi radije posežu za dodacima prehrani koji lako nadopunjuju potrebnu količinu s jednom porcijom topive mješavine.

Kako biste imali koristi od učinaka suplementacije kreatinom, morate uzimati najmanje 3 g ove tvari dnevno. S jednom porcijom 100 % Kreatin Monohidrata lako ćete pokriti ovu količinu. Štoviše, u obliku je dobro topljivog praha koji možete popiti s vodom ili umiješati u svoj omiljeni napitak. Razmišljate li o uzimanju dodatka koji bi vam mogao povećati performanse, onda je kreatin najbolji izbor. Tome u prilog govori i činjenica da je jedan od najistraženijih dodataka prehrani vezano uz poboljšanje performansi. Možete ga konzumirati dugo, nema potrebe prestati ga uzimati nakon određenog vremena ili se gnjaviti s uzimanjem u ciklusima.

100 % Kreatin Monohidrat i njegove prednosti:
sadrži 100 % kreatin monohidrat
povećava učinkovitost tijekom kratkih uzastopnih eksplozivnih dijelova intenzivne tjelovježbe
prikladno za sportaše snage i timske sportaše
u obliku dobro topivog praha
jedan od najbolje istraženih dodataka prehrani
može se pomiješati s vodom, sokom ili proteinima nakon treninga
GYMBEAM Kreatin 100% Monohidrat 500 g bez okusa
GYMBEAM Kreatin 100% Monohidrat 500 g bez okusa
19,95 €
u GymBeam

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe