GYMBEAM Protein True Whey 2500 g vanilija - stevija

GYMBEAM Protein True Whey 2500 g vanilija - stevija

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Protein Pure IsoWhey je čisti izolat od sirutke s čak 86%-nim udjelom bjelančevina s minimalnom količinom masti i ugljikohidrata. S obzirom da ne sadrži šećer, tra... Pročitaj cijeli opis
45,95 € -11 %
40,95 €
2-3 dana
-11 %45,95 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 10:34.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Pokloni

+ poklon

Više o GymBeam ponudi
Ponuda trgovine GymBeam za proizvod GYMBEAM Protein True Whey 2500 g vanilija - stevija. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Oblik sadržaja
Težina sadržaja (g)
2500 g
Vrsta bjelančevina / proteina
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX009B360A
Prijavi grešku
Protein Pure IsoWhey je čisti izolat od sirutke s čak 86%-nim udjelom bjelančevina s minimalnom količinom masti i ugljikohidrata. S obzirom da ne sadrži šećer, trans masti niti laktozu, pogodan je za ljude s intolerancijom laktoze, glutena, za vegetarijance i ljude u redukcijskoj dijeti ili dijeti s niskim udjelom ugljikohidrata. Ima visoki sadržaj BCAA aminokiselina s razgrananim lancem i glutamina, koji osiguravaju savršenu zaštitu mišićne mase (i kod mršavljenja) i njezinu regeneraciju. Proizveden je da pruži najveću količinu bjelančevina u slasnom proteinskom napitku a najbržu dobavu aminokiselina u cirkulaciju, što osigurava povećanje anaboličnog procesa proteinske sinteze.

Prehrana u fitnessu i kulturizmu je kompliciran proces, koji je zahvaljujući ovomu proteinskom izolatu moguće pojednostaviti. Pruža Vam dovoljnu količinu bjelančevina u tijeku dana. Jedna doza (25 g) sadrži čak 21,5 g bjelančevina a samo 1,7 g ugljikohidrata i 0,7 g masti. Predstavlja novi standard proteina od sirutke, brzo se rastapa i apsorbira. S apsorpcijom počinje nakon jednog sata i njegovo probavljanje traje još jedan sat, zato je pogodan odmah nakon treninga.

Pure IsoWhey je izrađen metodom mikrofiltracije (Cross Flow Microfiltered Whey Isolate), što mu osigurava veći sadržaj bjelančevina, a to čak 86%, i smatra se najkvalitetnijim izolatom od sirutke – najčistiji oblik proteina od sirutke. Cijeli proces se odvija na niskoj temperaturi, niskom tlaku i normalnom pH, zahvaljujući čemu je održan visok biološki kvalitet bjelančevina i peptida. Ovaj tehnički proces je izuzetno naporan i koristi keramičke filtere, kojima se uklanjaju masti, laktoza i nepoželjan materijal. Protein ne dolazi u kontakt s kemikalijama, i zato ostaje u izvornom stanju i ima veći sadržaj kalcija i manje natrija kao izolat od sirutke izrađen razmjenom iona (Ion-exchange Whey Isolate). Sadrži također frakcije proteina – glikomakropeptide, koji su važni za imunološki sustav i biološku aktivnost određenih proteina.
GYMBEAM Protein True Whey 2500 g vanilija - stevija
GYMBEAM Protein True Whey 2500 g vanilija - stevija
40,95 €
u GymBeam

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe