GYMBEAM DAA 120 kaps

GYMBEAM DAA 120 kaps

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
DAA – booster, koji prirodno povećava izlučivanje testosterona i hormona za rast s ciljem poboljšati rast mišićne mase i snage

DAA ili d-as...
Pročitaj cijeli opis
13,50 € -15 %
11,50 €
2-3 dana
-15 %13,50 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 4:16.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o GymBeam ponudi
Ponuda trgovine GymBeam za proizvod GYMBEAM DAA 120 kaps. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Količina tableta / kapsula
120
Oblik sadržaja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX009B3610
Prijavi grešku
DAA – booster, koji prirodno povećava izlučivanje testosterona i hormona za rast s ciljem poboljšati rast mišićne mase i snage

DAA ili d-asparaginska kiselina je neesencijalna aminokiselina, koja služi za aktivaciju prirodne tvorbe hormona – testosterona i hormona za rast [1], s ciljem poboljšati rast mišićne mase, smanjiti tjelesne masti i povećati snagu i energiju. Legalna je alternativa sredstvima za doping, koja egzogeno dodaju testosteron, ili sekundarno djeluju na povećanje njegove količine. DAA ima veoma sličan mehanizam djelovanja kao luteinizacijski hormon, koji tijelo direktno stimulira uz sekreciju testosterona, zahvaljujući čemu sportaš brže postiže prirast mišićne mase, vrijeme regeneracije se značajno skrati i zatim zabilježava povećanje ustrajnosti.

DAA je veoma popularna u krugu kulturista i sportaša, koji ne žele uzimati anabolične steroide. D-asparaginska kiselina je pogodna za poboljšanje rasta mišićne mase ponajprije kod teško trenirajućih muškaraca i naprednih sportaša bez obzira na vrstu sportske discipline kojom se bave.

Testosteron je presudan za rast mišićne mase, i zato se sportaši trude utjecati na njegovu razinu pomoću DAA, koja se prirodno nalazi uglavnom u hipofizi, hipotalamusu i testisu. Sekrecija testosterona nastaje pod uvjetima niza procesa, koji su upravljani osju hipotalamus – hipofiza – testisi (hormoni koji su izlučivani iz hipotalamusa utječu na sekreciju luteinizacijskog hormona u hipofizi, koji se izlučuje u krv i nakon savladanja „ceste“ od mozga ka testisima, nakon povezivanja sa specijalnim receptorima stimulira testise ka izlučivanju testosterona), zatim što sposobnost povećati sekreciju luteinizacijskog hormona se automatski spaja s povećanim izlučivanjem testosterona. Što više testosterona, to veći stimul za rast mišićne mase.

DAA je upravo taj dodatak, koji može značajno stimulirati sekreciju luteinizacijskog hormona (i zatim povećati razinu testosterona za cca 33-40%) [1], zato je veoma brzo našao mjesto u suplementacijskom planu svakoga seriozna sportaša.

DAA i njezine prednosti

- učinkovit i siguran testosteronski booster
- povećava razinu testosterona u krvi
- ubrzava regeneraciju
- povećava obujam mišićne mase
- poboljšava izdržljivost i povećava ustrajnost
- poboljšava izlučivanje hormona za rast
- povećava libido i seksualnu aktivnost
- pozitivno djeluje na količinu i kvalitet spermija
 
GYMBEAM DAA 120 kaps
GYMBEAM DAA 120 kaps
11,50 €
u GymBeam

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe