GYMBEAM EGG Albumin 1000 g bez okusa

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Egg Albumin je protein iz bjelanjaka u prahu, koji je nezamjenjiv izvor bjelančevina. Bjelanjak u prahu sadrži bjelančevine koje se sporije probavljaju, zahvaljujući čemu... Pročitaj cijeli opis
43,95 €
2-3 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:50.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o GymBeam ponudi
Ponuda trgovine GymBeam za proizvod GYMBEAM EGG Albumin 1000 g bez okusa. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Oblik sadržaja
Težina sadržaja (g)
1000 g
Vrsta bjelančevina / proteina
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX009B37DD
Prijavi grešku
Egg Albumin je protein iz bjelanjaka u prahu, koji je nezamjenjiv izvor bjelančevina. Bjelanjak u prahu sadrži bjelančevine koje se sporije probavljaju, zahvaljujući čemu snabdijeva mišiće hranjivim tvarima duže vrijeme. Zato je ovaj protein pogodan za konzumaciju prije spavanja ili kao međuobrok tijekom dana. Poprilično je zasitan i odličnog okusa.

Sadrži 80% bjelančevina, mali postotak ugljikohidrata i nikakve masnoće. Ne sadrži kolesterol ni laktozu, što posebno cijene sportaši koji pate od intolerancije na laktozu. Odličan je izbor za one koji traže kvalitetan izvor bjelančevina za povećanje mišićne mase i snage. Ima visoku biološku vrijednost i pruža kompletan profil esencijalnih aminokiselina, kao i visoke vrijednosti BCAA i glutamina – aminokiseline koje potiču bolju učinkovitost mišića i ubrzavaju njihovu regeneraciju.
GYMBEAM EGG Albumin 1000 g bez okusa
GYMBEAM EGG Albumin 1000 g bez okusa
43,95 €
u GymBeam

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe