VEMOHERB Bulgarian Tribulus 90 kaps

VEMOHERB Bulgarian Tribulus 90 kaps

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Bulgarian Tribulus je najjači stimulans koji će se pobrinuti za povećanje testosterona i masivan porast mišićne mase

Bulgarian Tribulus u obliku ka...
Pročitaj cijeli opis
39,95 € -23 %
30,95 €
2-3 dana
-23 %39,95 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 2:17.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o GymBeam ponudi
Ponuda trgovine GymBeam za proizvod VEMOHERB Bulgarian Tribulus 90 kaps. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Oblik sadržaja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX009B37E0
Prijavi grešku
Bulgarian Tribulus je najjači stimulans koji će se pobrinuti za povećanje testosterona i masivan porast mišićne mase

Bulgarian Tribulus u obliku kapsula koji sadrži čak 60% protodioscina, danas je jedan od najjačih dostupnih proizvoda za povećanje testosterona. Standardizirani sadržaj protodioscina u biljci Tribulus Terrestris je garancija niskog sadržaja ostalih manje učinkovitih saponina kao što je protogracilin, a ograničen je i sadržaj flavonoida (ispod 10%) i tanina (ispod 10%).

Nakon korištenja ovog proizvoda razina testosterona će se brzo povećati, što će rezultirati masivnim porastom mišićne mase (ako konzumirate hranu bogatu bjelančevinama) prilikom treninga snage. Bulgarian tribulus će se također pobrinuti za ubrzanu regeneraciju nakon drugih oblika sportskih opterećenja i za smanjenje umora.     Što je Tribulus Terrestris?

Tribulus Terrestris je biljka koju možemo naći u raznim dijelovima svijeta - USA, Južna Amerika, Meksiko, Španjolska, Indija, Kina i Bugarska. Rijetkost je da Bugarski Tribulus (Bulgarian tribulus) ima sasvim drugačija farmakološka i fiziološka svojstva, nego Tribulus iz ostalih dijelova svijeta. Sadrži čak 40-60 puta veću količinu protodioscina (anabolički učinci i poticaj seksualnom libidu) za razliku od Tribulusa iz drugih dijelova svijeta. Razlika u sastavu zadana je različitim genotipom biljke, razdobljem žetve, oblikom prerade itd.       

VEMOHERB Bulgarian Tribulus 90 kaps
VEMOHERB Bulgarian Tribulus 90 kaps
30,95 €
u GymBeam

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe