GYMBEAM Proteinske palačinke i waffle mix 500g borovnica

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Proteinska mješavina za palačinke i waffle neodoljiva je poslastica u koju ćete se sigurno zaljubiti vi, ali i vaša obitelj i prijatelji. Ova ukusna mje&sca... Pročitaj cijeli opis
12,50 € -16 %
10,50 €
2-3 dana
-16 %12,50 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 10:54.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o GymBeam ponudi
Ponuda trgovine GymBeam za proizvod GYMBEAM Proteinske palačinke i waffle mix 500g borovnica. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Oblik sadržaja
Težina sadržaja (g)
500 g
Vrsta bjelančevina / proteina
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX009B37F7
Prijavi grešku
Proteinska mješavina za palačinke i waffle neodoljiva je poslastica u koju ćete se sigurno zaljubiti vi, ali i vaša obitelj i prijatelji. Ova ukusna mješavina od tijesta pomoći će vam u pripremi ukusnih proteinskih palačinki ili vafla kad god poželite. Štoviše, sadrži i koncentrat sirutke te se može pohvaliti visokim udjelom proteina. To znači da će potaknuti rast i održavanje mišićne mase, kao i zdravlje kostiju. Osim toga, ova mješavina također je izvrstan izvor vlakana, što je važno za pravilnu probavu. Tako su dobivene palačinke ili vafli savršen primjer slatkog deserta k

oji može u potpunosti podržati vaše napore tijekom vježbanja.Proces pripreme je vrlo jednostavan i doista ga može svatko probati jer traje samo nekoliko minuta. Slastan okus ovih palačinki ili vafla ujutro zasigurno će prijati vama, ali i vašim najmilijima. Zatim možete dodati svježe ili liofilizirano voće, maslac od kikirikija, beskalorijski sirup ili proteinski namaz kako biste ih doveli do savršenstva. Na ovaj način možete brzo dobiti hranjiv i ukusan desert, doručak ili međuobrok.
GYMBEAM Proteinske palačinke i waffle mix 500g borovnica
GYMBEAM Proteinske palačinke i waffle mix 500g borovnica
10,50 €
u GymBeam

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe