GYMBEAM Protein Just Whey 1000 g bez okusa

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Just Whey je višekomponentni protein sirutke, koji nudi čak 75% bjelančevina iz koncentrata, izolata i hidrolizata sirutke. Osim izvrsnog okusa ima i niski udio ug... Pročitaj cijeli opis
30,95 €
2-3 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 12:10.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o GymBeam ponudi
Ponuda trgovine GymBeam za proizvod GYMBEAM Protein Just Whey 1000 g bez okusa. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Oblik sadržaja
Težina sadržaja (g)
1000 g
Vrsta bjelančevina / proteina
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX009B7409
Prijavi grešku
Just Whey je višekomponentni protein sirutke, koji nudi čak 75% bjelančevina iz koncentrata, izolata i hidrolizata sirutke. Osim izvrsnog okusa ima i niski udio ugljikohidrata i masti. U njegovoj recepturi korišteni su pravi nizozemski kakao, te stevija i sukraloza za zaslađivanje, ovisno o okusu. Ugodan miris osiguravaju prirodne arome, a boju mu daju prirodna bojila.

Protein Just Whey je u skladu s prirodom. Sadrži isključivo kvalitetne bjelančevine od mlijeka krava sa slobodne ispaše (grass fed cows), dakle, krava koje konzumiraju prirodnu hranu - travu. Zahvaljujući tomu, imaju manje zdravstvenih tegoba i proizvode visokokvalitetno mlijeko puno bjelančevina.

Zahvaljujući različitim vrstama bjelančevina, protein Just Whey ponosi se cijelim spektrom aminokiselina, koje imaju različitu brzinu apsorpcije - od bjelančevina s najbržom apsorpcijom do onih s najsporijom. Sadrži mnogo aminokiselina kao što su leucin, izoleucin i valin, koje podupiru rast mišićne mase i njezinu regeneraciju nakon napornog treninga. Ovaj protein sirutke sprječava gubitak mišićne mase tijekom mršavljenja i smanjuje osjećaj gladi.

Ima visoku biološku vrijednost i bogat je vitaminima i mineralima kao što su vitamin B6, E, cink, magnezij, kalcij, kalij, fosfor i natrij. Sadrži i probavne enzime - Bromelain i DigeZyme®. Enzim Bromelain dobiva se iz ananasa i pridonosi cijepanju bjelančevina, ima protuupalni učinak, promiče pravilnu probavu i redukciju težine. DigeZyme® je kompleks 5 probavnih enzima - amilaze, proletaze, laktaze, lipaze i celulaze, koje potiču zdravu probavu i apsorpciju hranjivih tvari i minerala iz hrane. Ovaj enzim pomaže u probavi mlijeka i laktoze, bjelančevina, masti, škroba, namirnica bogatih vlaknima i uklanja neugodne simptome različitih intolerancija na hranu.
GYMBEAM Protein Just Whey 1000 g bez okusa
GYMBEAM Protein Just Whey 1000 g bez okusa
30,95 €
u GymBeam

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe