Power Dynamics Mikseta PDM-S804 8-kanalna, DSP/MP3, USB port, bluetooth prijemnik

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Kompaktna 8-kanalna mikseta sa MP3 USB portom i integriranim bluetooth prijemnikom. Mogućnost povezivanja za mikrofone, linijske uređaje i externe uređaje za stvaranje ef... Pročitaj cijeli opis
329,00 €
Besplatna dostava
Dostupnost

na zalogi

Cijena je osvježena danas od 20:46.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o MUSIC max ponudi
Ponuda trgovine MUSIC max za proizvod Power Dynamics Mikseta PDM-S804 8-kanalna, DSP/MP3, USB port, bluetooth prijemnik. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX009B84E8
Prijavi grešku
Kompaktna 8-kanalna mikseta sa MP3 USB portom i integriranim bluetooth prijemnikom. Mogućnost povezivanja za mikrofone, linijske uređaje i externe uređaje za stvaranje efekata. Optimalan zvuk sa 9-pojasnim EQ i velikom sekcijom efekata. 8-kanalna mikseta Power Dynamics PDM-S604 sa 24-bitnim multi-FX procesorom je idealna za profesionalno miksanje najrazličitijih glazbenih izvora. Više kanalna mikseta ima k dispoziciji ugrađeni bluetooth prijemnik sa držačem za smartphone i USB port kompatibilan sa MP3. 8-kanala za razne externe audio dopune, kao što su mikrofoni i linijski uređaji, može biti miksano pomoću velike sekcije efekata za jedinstveni doživljaj zvuka. Čak i kondenzatorski i dinamički mikrofoni rade bez problema sa uključujučim phantom napajanjem +48 V. 8-kanalna mikseta Power Dynamics je idealna svestrana mikseta za korištenje u studiju svake vrste, a može uvjeriti svojim različitim mogućnostima početnike a isto tako i profesionalce.
Power Dynamics Mikseta PDM-S804 8-kanalna, DSP/MP3, USB port, bluetooth prijemnik
Power Dynamics Mikseta PDM-S804 8-kanalna, DSP/MP3, USB port, bluetooth prijemnik
329,00 €
u MUSIC max

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe