UNIVERSAL NUTRITION Animal Pak Powder 342 g naranča

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Animal Pak Powder - učinkovita mješavina vitamina, minerala, aminokiselina, antioksidansa, probavnih enzima i kompleksa za poboljšanje performansi

Pročitaj cijeli opis
71,95 € -19 %
57,95 €
2-3 dana
-19 %71,95 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 10:28.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o GymBeam ponudi
Ponuda trgovine GymBeam za proizvod UNIVERSAL NUTRITION Animal Pak Powder 342 g naranča. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX009C1A8C
Prijavi grešku
Animal Pak Powder - učinkovita mješavina vitamina, minerala, aminokiselina, antioksidansa, probavnih enzima i kompleksa za poboljšanje performansi

Animal Pak Powder jedinstvena je mješavina u obliku dobro topivog praha koji sadrži 12 vitamina. Oni imaju nezamjenjivu funkciju u tijelu jer sudjeluju u mnogim važnim procesima. Na primjer, vitamini B6 i B12 doprinose pravilnom funkcioniranju imunološkog sustava, živčanog sustava, mentalnom zdravlju i energetskom metabolizmu. Vitamin C ima učinak zaštite stanica od oksidativnog stresa i pravilne proizvodnje kolagena, što je važno za optimalnu funkciju kože, hrskavice, kostiju, zuba ili desni. Vitamin B5, vitamin B3 i vitamin B2 doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti, dok vitamin B2 također ima učinak održavanja dobrog vida i zdrave kože. Osim toga, sadrži i vitamin D, koji osim što pozitivno utječe na imunitet, doprinosi i pravilnom funkcioniranju mišića, apsorpciji kalcija i fosfora te održavanju zdravih kostiju.

Štoviše, na popisu sastojaka pronaći ćete i važne minerale, poput magnezija, koji doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, ravnoteži elektrolita, pravilnom funkcioniranju živčanog sustava, mentalnog zdravlja ili mišića. Popularan je među sportašima koji pate od čestih grčeva u mišićima. Još jedan mineral koji sadrži je cink. Utječe na pravilan tjelesni metabolizam makronutrijenata, masnih kiselina, održavanje normalne razine testosterona u krvi, funkcioniranje imuniteta, a također pomaže u zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Osim navedenih minerala, proizvod također sadrži kalcij, fosfor, jod, selen, bakar, mangan, krom i kalij.

Animal Pak formula također uključuje kompleks za poboljšanje performansi Uni-Pro Blend koji sadrži karnitin, inozitol i kolin bitartrat. Jedan je od nootropika, koji su općenito tvari koje se koriste za poboljšanje koncentracije i mentalnih performansi. Štoviše, mješavina također uključuje visokokvalitetne biljne ekstrakte ili kompleks aminokiselina uključujući leucin, izoleucin, valin, prolin, lizin, glicin ili glutamin. Aminokiseline igraju važnu ulogu u tijelu jer su uključene u sintezu proteina važnih za rast i održavanje mišićne mase.

Jednako važan dio mješavine čine probavni enzimi poput papaina ili bromelaina. Jedan je od proteolitičkih enzima koji pomažu u razgradnji proteina u bolje apsorbirane aminokiseline. Zato je posebno popularan kod sportaša koji imaju više proteina u prehrani i žele podržati njihovu maksimalnu apsorpciju. Ostatak mješavine sastoji se od antioksidansa, poput koenzima Q10, ALA (alfa-lipoična kiselina) ili luteina. Oni pomažu tijelu u borbi protiv oksidativnog stresa i slobodnih radikala.

Mješavina je u obliku instant praha koji se ističe svojim učinkovitim sastojcima, dobrom topivošću i odličnim okusom. Idealan je za ljude koji žele poboljšati opće zdravlje i vitalnost.
UNIVERSAL NUTRITION Animal Pak Powder 342 g naranča
UNIVERSAL NUTRITION Animal Pak Powder 342 g naranča
57,95 €
u GymBeam

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe