CAPCOM igra Resident Evil Origins Collection (PS4)

CAPCOM igra Resident Evil Origins Collection (PS4)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Dvije igre. Dvije noćne more. Budite spremni vratiti se korijenima najprodavanijeg horor serijala za preživljavanje u kolekciji Resident Evil Origins za PlayStation 4 kon... Pročitaj cijeli opis
21,10 €
3-5 dana
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 8:36.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o ozone.hr ponudi
Ponuda trgovine ozone.hr za proizvod CAPCOM igra Resident Evil Origins Collection (PS4). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Franšiza
Platforma Za koje uredaje je igra. PC = osobno racunalo/ laptop; PS2 = PlayStation 2; PS3 = PlayStation 3; PSP = PlayStation Portable
PS4
Primjereno za
Vrsta igre
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX009E61F0
Prijavi grešku
Dvije igre. Dvije noćne more. Budite spremni vratiti se korijenima najprodavanijeg horor serijala za preživljavanje u kolekciji Resident Evil Origins za PlayStation 4 konzolu.Ove remasterirane verzije stvaraju atmosferu straha od originalnih izdanja i transformiraju je sa zadivljujućim novim HD vizualima, poboljšanim zvukom, podrškom za široki ekran i opcionalno moderniziranim upravljačkim sustavom i još mnogo toga.
U originalnom Resident Evil-u preuzet ćeš ulogu člana S.T.A.R.S. tima (Specijalna služba za taktiku i spašavanje) Chris Redfield ili Jill Valentine, koji su poslani u grad da pronađu nestali Bravo tim. Kad ekipu iznenada napadne bjesomučna skupina mutiranih pasa, očajnih za bijegom, sklonit će se u Mansion, ali hoće li se ikad izvući živi? Hrabro koračak kroz avanture u mračnim, zatvorenim prostorima tražeći strahote koji te čekaju. S ograničenim količinama streljiva i sredstava za preživljavanje, morat ćeš se osloniti na inteligenciju kako bi preživjeli razne zamke.
U Resident Evil 0 vraćaš se dan kasnije. Sve što čuješ su izvješća o neobičnim ubojstvima na periferiji grada Raccoon. Gradsko odjeljenje za specijalne snage, S.T.A.R.S., šalje svoj Bravo tim - uključujući i člana novaka policajku Rebecca Chambers - na istraživanje. Na putu, helikopter trpi probleme s motorom i prisiljen je na slijetanje, gdje pronađu prevrnuto transportno vozilo zarobljenika. Podijelivši se da pretražuje područje, Rebecca otkriva Ecliptic Express, vlak zaustavljen na pruzi te susreće osuđenika iz smrtne kazne i bivšeg poručnika ratne mornarice Billyja Coena. Kroz igru ??ćeš preuzeti kontrolu nad Rebeckom i Billyjem, povremeno prelazeći između oba lika. Učenje prednosti svakog lika ključ je za rješavanje zagonetki i preživljavanje noćnih mora koje te očekuju.
NAMIJENJENONamijenjenoZa PlayStation uređaj
DOBNA GRANICADobna granica18+
MULTIPLAYERMultiplayerne
IZDAVAČIzdavačCapcom
GODINA IZLASKAGodina izlaska2016
ŽANRŽanrAkcija/ Adventure / Horror / pucačina u trećem licu
Pošalji prijatelju na email
CAPCOM igra Resident Evil Origins Collection (PS4)
CAPCOM igra Resident Evil Origins Collection (PS4)
21,10 €
u ozone.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe