VIVAX HOME hladnjak DD-207 WH - dvoja vrata

VIVAX HOME hladnjak DD-207 WH - dvoja vrata

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
DD-207 WH, Neto zapremina hladnjaka 166 l, Neto zapremina zamrzivača 41 l, Broj polica u hladnjaku 3, Broj ladica u hladnjaku 1, Broj polica u zamrzivaču 1, Energetska kl... Pročitaj cijeli opis
226,88 €
2-3 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 10:40.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o bijela-tehnika.hr ponudi
Ponuda trgovine bijela-tehnika.hr za proizvod VIVAX HOME hladnjak DD-207 WH - dvoja vrata. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Dubina (u cm)
55 cm
Energetski razred
A+
Neto kapacitet hladnjaka (u l)
166 l
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX009E65AF
Prijavi grešku
DD-207 WH, Neto zapremina hladnjaka 166 l, Neto zapremina zamrzivača 41 l, Broj polica u hladnjaku 3, Broj ladica u hladnjaku 1, Broj polica u zamrzivaču 1, Energetska klasa A+, Ostalo Staklene ladice i police, promjenjiv smjer otvaranja vrata, A+ KLASA, NASLJEDNIK DD-265 WH, Viša energetska klasa i manja eletrična potrošnja, Boja bijela, Dimenzije uređaja (ŠxVxD) 55x143x55 cmVrlo praktičan hladnjak i zamrzivač Vivax DD-207, zadovoljit će većinu korisnika jer se radi o hladnjaku i zamrzivaču sa dvoja vrata i kapacitetu dovoljnom za većinu obitelji sa prosječnim brojem članova. Osim što je štedljiv u potrošnji energije, što dokazuje njegova A+ energetska klasa, zauzima i vrlo malo prostora. Idealan je odabir za obitelji i manje zajednice te prostore kao što su stanovi, kuće, ali i kuće za odmor ili apartmani. Zapremina hladnjaka od 166l sa ukupno tri staklene police osigurat će vašim namirnicama svježinu i produljiti vrijeme korištenja dok će ladica u dnu hladnjaka ostaviti mogućnost da svježe voće i povrće odvojite od ostatka namirnica. Zamrzivač ukupne zapremine 41l osigurat će sigurno zaleđivanje vašeg povrća, sladoleda, mesa i svega što želite uz malu potrošnju energije sa svoje maksimalne 4 zvjezdice. Ukoliko želite, možete i promijeniti smjer otvaranja vrata uz vrlo jasne priložene upute. Osnovne karakteristike:Neto zapremina hladnjaka [l]: 166Neto zapremina zamrzivača [l]: 41Broj polica u hladnjaku: 3Broj ladica u hladnjaku: 1Broj polica u zamrzivaču: 1Broj ladica u zamrzivaču: n/aOstale karakteristike:Broj kompresora: 1Energetska klasa: A+Ostalo: Staklene ladice i police, promjenjiv smjer otvaranja vrata, A+ KLASA, NASLJEDNIK DD-265 WH, Viša energetska klasa i manja eletrična potrošnjaBoja: bijelaDimenzije i masa:Dimenzije uređaja (ŠxVxD) [cm]: 55x143x55Ugradbeni: NESamostojeći: DA
VIVAX HOME hladnjak DD-207 WH - dvoja vrata
VIVAX HOME hladnjak DD-207 WH - dvoja vrata
226,88 €
u bijela-tehnika.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe