Bosch usisavač BGC05AAA1

Bosch usisavač BGC05AAA1

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Radna učinkovitost Snažan,čist i brz. Bez vrečica. Nema troškova.Novi inovativni HiSpin Motor sa aerodinamičnim noževima i savršenim kalibrima protoka zraka za visoke pra... Pročitaj cijeli opis
111,99 €
3-5 dana
Sve ponude
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 7:41.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o ozone.hr ponudi
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

raspoloživo

Cijena je osvježena danas od 16:38.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Laptopi.hr ponudi
Proizvođač
Dužina kabela (u m)
6 m
Maks. snaga motora (W)
700
Težina usisavača (u kg)
4.4 kg
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX009E6D00
Prijavi grešku
Radna učinkovitost Snažan,čist i brz. Bez vrečica. Nema troškova.Novi inovativni HiSpin Motor sa aerodinamičnim noževima i savršenim kalibrima protoka zraka za visoke prašine pick-up sa niskom potrošnjom energijeNajbolji učinak čišćenja na tvrdom podu (razred A prema energetskoj naljepnici (EU br. 665/2013))Energetska učinkovitost Razred energetske učinkovitosti: AHigijena PureAir higijenski filter za čišći ispušni zrak. Doseg prašine remision A klase. Može se ispirati - nema dodatnih troškovaVisokoučinkovit sistem odvajanja prašineUdobnost Kompaktna veličinaTežina aparata (bez pribora zausisavanje): 4.4 kgJednostavno rukovanje kod skidanja i pražnjenja posudeErgonomska ručkaZapremina posude za prašinu: LTeleskopska cijevPreklopna četka na kotačićima2 djelni pribor: četka za tapecirano pokućstvo, četka za prorezeDodatak za postavljanje u mirovanju i spremanje na malom prostoruAutomatsko namatanje kablaRadijus djelovanja: 9 m2 velika fiksirana kotača, 1 fleksibilanVrijednosti na energetski naljepnici Razred energetske učinkovitosti: A (na skali energetskih razreda od A+++ do D)Godišnja potrošnja energije: 28 kWhRazred ispuštanja prašine: ARazred učinkovitosti čišćenja tepiha: DRazred učinkovitosti čišćenja tvrdih podova: ARazina buke: 78 dB(A)Mjerenja i izračuni vrijednosti u skladu su s Odredbom (EU) br. 666/2013. Mjerenja i izračuni vrijednosti koji nisu detaljnije opisani u toj odredbi izvode se u skladu s EN 60312-1:2017.
Bosch usisavač BGC05AAA1
Bosch usisavač BGC05AAA1
111,99 €
u ozone.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe