KLARSTEIN okvir za kamin Studio Frame, MDF, bijeli

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Čvrst i moderan, dekorativan okvir modernog dizajna. Okvir pogodan za mnoge vrste električnih i etanolskih kamina. Čvrsta konstrukcija izrađena od MDF daske sa bijelim la... Pročitaj cijeli opis
174,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na skladištu

Cijena je osvježena danas od 12:47.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o electronic-star.hr ponudi
Ponuda trgovine electronic-star.hr za proizvod KLARSTEIN okvir za kamin Studio Frame, MDF, bijeli. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Boja
Vrsta pribora
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00A08612
Prijavi grešku
Čvrst i moderan, dekorativan okvir modernog dizajna. Okvir pogodan za mnoge vrste električnih i etanolskih kamina. Čvrsta konstrukcija izrađena od MDF daske sa bijelim lakiranjem. Komad namještaja sa šarmom pravog kamina uskog dizajna: kamin konstrukcija Klarstein Studio Frame će se pobrinuti za ugodnu i romantičnu atmosferu u svakoj prostoriji, pri čemu u prvi plan stavlja električni ili etanolski kamin. Atmosfera kamina bez potrebe dimnjaka u svakom stanu: dekorativan okvir Klarstein Studio Frame predstavlja pogodan okvir za mnogo električnih ili etanolskih kamina. Na ovaj način se može postaviti prekrasan električni kamin, koji se teško razlikuje od originala. Gornja strana služi kao polica za ostavljanje slika ili cvijeća. Zahvaljujući robusnom dizajnu izrađenom od MDF daske i ukupnoj težini od 20 kg, konstrukcija stoji apsolutno čvrsto. Naravno, može se pričvrstiti vijcima za zid radi još veće stabilnosti. Konstrukcija nikako ne ograničava dizajnersko srce: osim električnog ili etanolskog kamina, u konstrukciju možete staviti svijeće, cvijeće, vaze i ostale stvari kako bi ste stvorili atmosferu kakvu želite. Po vlastitim idejama, tako možete izložiti vlastito umjetničko djelo, koje se temelji na starijim vremenima. Za više atmosfere u stanu: konstrukcija za kamin Klarstein Studio Frame donijet će romantičnu atmosferu u svaki dom.
KLARSTEIN okvir za kamin Studio Frame, MDF, bijeli
KLARSTEIN okvir za kamin Studio Frame, MDF, bijeli
174,90 €
u electronic-star.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe