Radni stol s nagibom pločom i stolicom za crtanje

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj pisaći stol s udobnim radnim prostorom će apsolutno biti Vam veliki pomagač za crtanje, pisanje, itd. Visokokvalitetni stol s nagibom pločom, ponudi Vam dosta prosto... Pročitaj cijeli opis
188,47 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 7:44.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod Radni stol s nagibom pločom i stolicom za crtanje. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00A09DDB
Prijavi grešku
Ovaj pisaći stol s udobnim radnim prostorom će apsolutno biti Vam veliki pomagač za crtanje, pisanje, itd. Visokokvalitetni stol s nagibom pločom, ponudi Vam dosta prostora za rad, što ga čini izvrsni izbor za studiranje i tehničko crtanje. Zaustavljač papira drži papir na mjesto kad ploča nagiba. Stol ima još 3 ladice za dodatni prostor za pohranu. Stolica je gusto postavljena za veću udobnost dok sjedenje. Stol je izrađen od visokokvalitetnog MDF, a podržan je nogama od plastificiranog čelika za veću izdržljivost, što osigurava mnogo godina korištenja.Specifikacije stola:Materijal: MDF + plastificirane željezne nogeUkupne dimenzije stola: 119,5 x 60 x 77.5 cm (D x Š x V)Ukupne dimenzije ladica: 36,5 x 34 x 36,5 cm (D x Š x V)Ploča podešava 0-80 stupnjevaSa 3 ladiceSpecifikacije stolice:Promjer sjedala: 30 cmVisina sjedala od tla: 51,5 cmTkanina : Poliester: 30%, Poliuretan: 70%
Radni stol s nagibom pločom i stolicom za crtanje
Radni stol s nagibom pločom i stolicom za crtanje
188,47 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe