Vrtne Blagovaonske Stolice 2 kom Masivno Drvo Akacije Smeđe

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ove rustikalne vrtne stolice, privlačit će poglede u vašem vrtu ili na terasi! Stolice su izrađene od masivnog drva akacije, što ih čini čvrstim, izdržljivim i jednostavn... Pročitaj cijeli opis
150,11 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 1:10.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod Vrtne Blagovaonske Stolice 2 kom Masivno Drvo Akacije Smeđe. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Materijal
Naslon za leđa
da
Naslon za ruke
da
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00A09EF6
Prijavi grešku
Ove rustikalne vrtne stolice, privlačit će poglede u vašem vrtu ili na terasi! Stolice su izrađene od masivnog drva akacije, što ih čini čvrstim, izdržljivim i jednostavnim za čišćenje. Sjednite i uživajte u finoj večeri ili lijepom vremenu s ovim klasičnim setom vrtnih stolica.Boja: SmeđaMaterijal: Masivno drvo akacijeDimenzije: 57 x 60 x 92 cm (Š x D x V)Širina i dubina sjedala: 48 cmVisina sjedala od tla: 44 cmVisina naslona za ruke od tla: 62 cmJednostavno sastavljanjeIsporuka uključuje 2 stoliceBroj paketa: 1
Vrtne Blagovaonske Stolice 2 kom Masivno Drvo Akacije Smeđe
Vrtne Blagovaonske Stolice 2 kom Masivno Drvo Akacije Smeđe
150,11 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe