Blumfeldt ARISTO, LJULJAČKA LEŽAJ, VRTNI LEŽAJ, VRTNA LJULJAČKA, UKLJUČEN JASTUK

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Relaksirajte se na ljuljački ležaju Blumfeldt Aristo. Od vrta, balkona ili terase napravite oazu za osobnu relaksaciju. Na ergonomski oblikovanom ležaju vrijeme nakon pos... Pročitaj cijeli opis
336,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na skladištu

Cijena je osvježena jučer u 16:42.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Klarstein ponudi
Ponuda trgovine Klarstein za proizvod Blumfeldt ARISTO, LJULJAČKA LEŽAJ, VRTNI LEŽAJ, VRTNA LJULJAČKA, UKLJUČEN JASTUK. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Vrsta
Za broj osoba
2
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00A4CA9E
Prijavi grešku
Relaksirajte se na ljuljački ležaju Blumfeldt Aristo. Od vrta, balkona ili terase napravite oazu za osobnu relaksaciju. Na ergonomski oblikovanom ležaju vrijeme nakon posla, vikend ili dani godišnjeg odmora bit će relaksacijski odmor od užurbanog svakodnevnog života: specijalno valovit oblik opustit će tijelo i duh te će vam pomoći da prikupite novu energiju. Bočne drške služe kao male, odložne plohe za napitke, osvježenja i sitnu opremu - idealno za sunčanje, drijemanje ili napeto čitanje dobre knjige. Na iznimno je širokoj plohi za ležanje mnogo mjesta za čak dvije osobe te poziva na odmor i relaksaciju. Zahvaljujući prozračnom tekstilnom materijalu, ležat ćete u ugodnom hladu i na visokim temperaturama. Velik pokrov, otporan na vremenske utjecaje, zaustavlja jaku Sunčevu svjetlost, znači, na ležaju možete uživati i u vrućim ljetnim danima. Čvrsta će vas konstrukcija pak pogotovo potaknuti na umirujuće ljuljanje koje vodi relaksaciji. Stilska lakoća. Stabilni je okvir izrađen od kvalitetnih čeličnih cjevčica te je usto zaštićen bojom u prahu, dakle, ugodan je ležaj pogodan i za vanjsku uporabu te ne hrđa. Ležaj je izrađen od PVC poliesterskog tekstilnog materijala otpornog na vremenske utjecaje i nezahtjevnog kad je riječ o održavanju. Osim što je nježan za kožu, otporan je i na UV zrake i vrlo se lako čisti: prljavštinu je moguće jednostavno obrisati mokrom krpom. Ljuljačku ležaj Blumfeldt Aristo moguće je opteretiti s čak do 200 kilograma. To jamči trajnu raodst i puno ugodnih sati u vašoj osobnoj oazi mira. Uzmite, molimo, u obzir to da se proizvod isporučuje kao montažni set.
Blumfeldt ARISTO, LJULJAČKA LEŽAJ, VRTNI LEŽAJ, VRTNA LJULJAČKA, UKLJUČEN JASTUK
Blumfeldt ARISTO, LJULJAČKA LEŽAJ, VRTNI LEŽAJ, VRTNA LJULJAČKA, UKLJUČEN JASTUK
336,90 €
u Klarstein

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe