Set Ljuljački s Toboganom i 3 Sjedala Narančasti

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Igranje na ovom setu za ljuljanje će vašoj djeci postati omiljena aktivnost na otvorenom! Do troje djece istovremeno može igrati i uživati u suncu i svježem zraku. Ovaj s... Pročitaj cijeli opis
274,87 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 16:31.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod Set Ljuljački s Toboganom i 3 Sjedala Narančasti. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta ljuljačke
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00A523DB
Prijavi grešku
Igranje na ovom setu za ljuljanje će vašoj djeci postati omiljena aktivnost na otvorenom! Do troje djece istovremeno može igrati i uživati u suncu i svježem zraku. Ovaj set za ljuljanje se sastoji od čvrstog metalnog A-okvira s običnom ljuljačkom, jednom nasuprotnom ljuljačkom i toboganom duljine 183 cm. Nasuprotna ljuljačka je osmišljena da se mogu ljuljati dvoje djece istovremeno. Zahvaljujući čvrstom čeličnom okviru i plastičnim sjedalima i toboganu, ovaj set je iznimno izdržljiv i otporan na vremenske utjecaje. Također je jednostavan za sastavljanje. Ljuljačke i tobogan su sigurno pričvršćene na čvrste nosače A-okvira pomoću vijaka, kuka i užadi. Klinovi za tlo i svi drugi dodaci za montažu su uključeni u isporuku.Boja: Plava, zelena i narančasta Materijal: Čelik i plastikaDimenzije: 297 x 193 x 180 cm (Š x D x V)Duljina tobogana : 183 cmPromjer prečke : 4,45 cmPromjer cijevi A-okvira: 3,49 cmPromjer prečke A-okvira: 2,22 cmMaksimalna nosivost: 145 kgErgonomski dizajnirana sjedala za ljuljanjePreporučena dob: 3-10 godinaKlinovi za tlo i pribor za montažu su uključeni u isporukuJednostavno sastavljanjeIsporuka uključuje:1 x Nasuprotna ljuljačka1 x Jedna ljuljačka 1 x Tobogan1 x Okvir Broj paketa: 1
Set Ljuljački s Toboganom i 3 Sjedala Narančasti
Set Ljuljački s Toboganom i 3 Sjedala Narančasti
274,87 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe