Pipedream Extreme – Fuck Me Silly Masturbator 2

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Iz Pipedreamove Extreme linije dolazi Fuck Me Silly Masturbator 2, nevjerojatno realistična replika ženskog tijela u gotovo prirodnoj veličini! Ovaj izniman masturbato... Pročitaj cijeli opis

331,69 €
1-2 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 19:02.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Libido.hr ponudi
Ponuda trgovine Libido.hr za proizvod Pipedream Extreme – Fuck Me Silly Masturbator 2. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00A8FDCD
Prijavi grešku

Iz Pipedreamove Extreme linije dolazi Fuck Me Silly Masturbator 2, nevjerojatno realistična replika ženskog tijela u gotovo prirodnoj veličini! Ovaj izniman masturbator napravljen je od TPR materijala koji je mekan, rastezljiv, podatan na dodir i ukratko, posve nalik pravom ljudskom tkivu. I to je ljudsko tkivo oblikovano kako bi vas savršeno zadovoljilo – velike, meke i realistične grudi, uzak struk i posve realistična vagina i anus. Vagina i anus dizajnirani su s velikom pažnjom za detalje, kao i grudi koje su podatne i prilagodljive za vaše zadovoljstvo. Masturbator je težak 5,48 kilograma i ukupne je veličine 52 cm x 31 cm x 15 cm.

Pipedream Extreme – Fuck Me Silly Masturbator 2 napravljen je od Fanta Flesh (TPR) materijala koji ne sadrži ftalate ni druge štetne sastojke. Poslije upotrebe vaginalni i analni kanal isperite pod mlazom vode i ostavite da se potpuno osuši. Kanali se na kraju spajaju i voda kojom čistite masturbator izaći će kroz kanal za čišćenje na stražnoj strani masturbatora. Masturbator ne uranjajte pod vodu jer možete oštetiti njegovu unutrašnjost. Nakon što se osuši u potpunosti, napudrajte ga Fanta Flesh Revive puderom ili običnim kukuruznim škrobom kako biste zadržali realistična svojstva.

U paketu dobivate uzorke lubrikanta, sredstva za čišćenje i Fanta Flesh Revive puder.

Preporučuje se korištenje uz lubrikant na bazi vode.

Duljina: 52,1 cm
Širina: 31,8 cm
Visina: 15,2 cm
Težina: 5,48 kg

Materijal: TPR

Materijal

TPR

Pipedream Extreme – Fuck Me Silly Masturbator 2
Pipedream Extreme – Fuck Me Silly Masturbator 2
331,69 €
u Libido.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe