Planet Waves PW-MGPKIT-10

Planet Waves PW-MGPKIT-10

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatičan prevod sa programom: Prilagođeni kabel koji odgovara rasporedu ploče pedale. Čepovi i kabeli u ovoj kompletu posebno su dizajnirani za brzu i po... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
85,30 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 16:20.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Ponuda trgovine muziker.hr za proizvod Planet Waves PW-MGPKIT-10. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00AC4C94
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatičan prevod sa programom: Prilagođeni kabel koji odgovara rasporedu ploče pedale. Čepovi i kabeli u ovoj kompletu posebno su dizajnirani za brzu i pouzdanu montažu. Samo mjeri, rezati, zavijati i završite. Uključuje 10 stopa kabela, 10 utičnica s desnim kutom i mini rezač kabela. D'Addario nehrđajuće kabelske setove su krajnje rješenje za prilagođene pločice pedala, zupčanici za stalak i cijeli raspored iz gitare na pojačalo. Recite dobro do neurednih, nepouzdanih ožičenja i pozdravite prilagođene duljine kabela koje savršeno odgovaraju vašim potrebama. Dodaci i kabeli D'Addari pružaju najtočniju i pouzdanu reprodukciju zvuka, od gitare, do pojačala i između svih točaka. Mnogi D'Addario najpoznatiji umjetnici koriste besprijekorne kabelske setove kao svoju primarnu pedalboard i rack ožičenje rješenje. Niži kapacitet za čistu transparentnost signala, zlatni čepovi od 24k osiguravaju vrhunski protok signala i otpornost na koroziju, utičnice bez lemljenja povezuju se s kabelom u sekundi bez obzira gdje se nalazite, stvarajući točno potrebne duljine, cestovne utičnice čvrsto pričvršćuju čak i najteže kuhanje situacija.
Planet Waves PW-MGPKIT-10
Planet Waves PW-MGPKIT-10
78,40 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe