Timberland TB1606 028 Zlatni/Kristalni

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Timberland je marka za one koji cijene otvoreni prostor i boravak u njemu. Sunčane i dioptrijske naočale Timberland nude kvalitetnu izradu i detalje izrađene kako bi izdr... Pročitaj cijeli opis
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

raspoloživo

Cijena je osvježena danas od 2:45.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Laptopi.hr ponudi
Ponuda trgovine Laptopi.hr za proizvod Timberland TB1606 028 Zlatni/Kristalni. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Naočale za
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00AD9536
Prijavi grešku
Timberland je marka za one koji cijene otvoreni prostor i boravak u njemu. Sunčane i dioptrijske naočale Timberland nude kvalitetnu izradu i detalje izrađene kako bi izdržali prirodne elemente. Timberlandov je moto: "biti dobro i činiti dobro".Dioptrijske naočale Timberland TB1606 028 dio su najnovije zbirke Timberland pažljivo oblikovanih za i muške i ženske (unisex). Ovaj elegantni puni okvir model odražava najnovije trendove suvremenih dizajnerskih naočala i njegov okrugle oblik čini Timberland TB1606 sjajan odabir posebno za kvadratne i srcolike lica.Materijal korišten za ovaj okvir je metal otporan na koroziju, koji ih čini gotovo neuništivim. Kupite svoje naočale Timberland TB1606 028 na eyerimu odmah i besplatno ćemo vam ih dostaviti izravno na vrata u njihovoj izvornoj zaštitnoj ambalaži.
Timberland TB1606 028 Zlatni/Kristalni
Timberland TB1606 028 Zlatni/Kristalni
63,38 €
u Laptopi.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe