RUSSELL HOBBS parna stanica 24420-56 Steam Power, crna

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Neovisno o tome glačate li nabore na odjeći vaših mališana ili glačate jako naborane traperice, ova parna postaja će vam sa svojim jakim ispustom pare omogu... Pročitaj cijeli opis
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

raspoloživo

Cijena je osvježena danas od 8:00.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Laptopi.hr ponudi
Ponuda trgovine Laptopi.hr za proizvod RUSSELL HOBBS parna stanica 24420-56 Steam Power, crna. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Priključna snaga (W)
2400
Volumen spremnika za vodu (ml)
1300
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00B11438
Prijavi grešku
Neovisno o tome glačate li nabore na odjeći vaših mališana ili glačate jako naborane traperice, ova parna postaja će vam sa svojim jakim ispustom pare omogućiti da s lakoćom i glatko prođete kroz svaku vrstu materijala.

Sustav protiv kamenca
Više nećete morati brinuti o redovitom pranju vaše parne postaje, jer ona ima poseban sustav koji čisti kamenac i koji je napravljen za filtriranje i pročišćavanje vode odmah pri točenju u spremnik. Ovaj sustav za čišćenje smanjuje nakupljanje kamenca i pomaže spriječiti unos kamenca u spremnik za vodu, kako bi vaša Steam Power Generator parna postaja bila kao nova.

Ispust pare od 90 g
S impresivnim ispustom pare od 90 g koji dodaje više vlage vašoj odjeći glačanje je lakše pa je Steam Power Steam Generator parna postaja s potpunom lakoćom spremna izglačati i najtvrdokornije nabore.
RUSSELL HOBBS parna stanica 24420-56 Steam Power, crna
RUSSELL HOBBS parna stanica 24420-56 Steam Power, crna
92,31 €
u Laptopi.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe