CAPITAL SPORTS Evo Track, kardio bicikl, home trener, bluetooth, aplikacija, 15 kg zamašnjak

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Zahvaljujući kontinuirano pokretnom remenskom pogonu, višestupanjskom otporu i magnetskom sustavu kočenja, i praktičnim kotačićima možete sobni bicikl Capital Sports Evo ... Pročitaj cijeli opis
375,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na skladištu

Cijena je osvježena danas od 10:30.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o electronic-star.hr ponudi
Ponuda trgovine electronic-star.hr za proizvod CAPITAL SPORTS Evo Track, kardio bicikl, home trener, bluetooth, aplikacija, 15 kg zamašnjak. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Opterećenje/Nosivost (kg)
110
Položaj sjedenja
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00B122B3
Prijavi grešku
Zahvaljujući kontinuirano pokretnom remenskom pogonu, višestupanjskom otporu i magnetskom sustavu kočenja, i praktičnim kotačićima možete sobni bicikl Capital Sports Evo Track u bilo kojem trenutku bez problema i jednostavno premjestiti. Visokokvalitetni remenski pogon sa sustavom SilentBelt osigurava glatki i tihi rad, pri čemu je ovaj sobni bicikl testiran prema TüV standardu. 12 programa za trening (po 4 za početnike, za napredne i za eksperte) te HiLevel otpor s ukupno 32 razine, osigurava optimalnu prilagodbu razine napora, što jamči iznimno učinkoviti i rasnovrsni trening. Magnetski sustav kočenja s funkcijom MagResist se odlikuje preciznim i pouzdanim procesom kočenja, koji je, osim toga, izuzetno nježan prema materijalu. Podesiv nagib sjedala omogućuje individualnu prilagodbu, za fokusirani i zahtjevni trening. Tehnologija PulseControl, integrirana na rukohvatu, brine o mjerenju pulsa, što omogućuje učinkovito praćenje procesa vježbanja. Sobni bicikl sa zamašnjakom 15 kg ima na raspolaganju i držač za tablet, SmartCardio Studio, što čini proces vježbanja ugodnijim i zabavnijim. Pomoću aplikacije Kinomap će fotoaparat vašeg tableta ili pametnog telefona prepoznati vaše pokrete i omogućiti vam istraživanje mnogih virtualnih staza za trčanje. Protuklizne pedale s podesivim trakama za noge osiguravanju sigurno vježbanje i optimalni prijenos energije s noge na pedale, dok praktični kotačići za transport jamče jednostavni i fleksibilni premještaj čvrste čelične konstrukcije. Fitness je istinska zabava: sobni bicikl Capital Sports Evo Track objedinjuje sve bitne komponente, za produktivni i štedljivi trening. Napomena: aplikacija Kinomap je besplatna. Međutim, neke su značajke dostupne samo posredstvom online registracije i mogu zahtjevati djelomičnu naknadu.
CAPITAL SPORTS Evo Track, kardio bicikl, home trener, bluetooth, aplikacija, 15 kg zamašnjak
CAPITAL SPORTS Evo Track, kardio bicikl, home trener, bluetooth, aplikacija, 15 kg zamašnjak
375,90 €
u electronic-star.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe